„Konečně! Jdeme na to, abyste si to mohli uložit, protože o vajíčkovou a česnekovou pomazánku si mi často píšete. Základ je u obou téměř stejný. Sýr Smetanito, pokud to chcete dělat jako já, snažte se použít právě ten, na Slovensku můžete nahradit Syrokrémem,“ odstartovala Nela Slováková svůj pomazánkový dvojboj.
V brzké době tak může od výrobce zmíněného taveného sýra očekávat pěknou zásilku, protože taková reklama je na Instagramu k (ne)zaplacení, vzhledem k počtu sledujících, které brněnská influencerka má.
„Chybět nesmí ani máslo, to přijde hlavně do té vajíčkové. Dávám zhruba dvě kostky. Pak taky žervé,“ radí influencerka, která se do kuchyně pěkně oblékla a nalíčila. Jestli někdo očekával, že bude vařit téměř nahá, musel být zklamán. Naopak nechyběla sklenka prosecca, protože bez něj se vařit zkrátka nedá.
„Nastrouhala jsem si sterilované okurky a ten lák jsem nevylévala, přidávám je do pomazánky i s ním, mám to tak radši,“ prozradila ve svém videu na sociální na síti.
„Cibulku jsem nakrájela hodně nadrobno a posolila, aby zkřehla, než ji tam dám,“ pokračovala Slováková ve své krasojízdě.
My jen dodáváme, že cibulku jedinci s citlivějším žaludkem místo nasolení raději spaří horkou vodou, aby nebyla tak výrazná a nedráždila žaludek. Zamezí se tak i jejímu kvašení a následnému zkažení celého díla.
„Připravila jsem si dvanáct vajíček, což je na toto množství másla a sýra optimální. Uvařila jsem si je den předem a pak nastrouhala,“ nechala se slyšet s tím, že samozřejmě nesmí chybět ani pepř, sůl a hořčice.
„Nevím, jestli to někdo znáte, ale já na ozdobu dávám slaninu, ne šunku. Pak taky papriku, plátek sýra...,“ poradila závěrem VIP „bydlenka“, která v druhém videu poradila, jak na nejlepší česnekovou pomazánku.
Snad si brzy troufne třeba na svíčkovou...
Fotogalerie |