Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Detaily rozvodu Zemanova muže Kruliše: Víme, jak jeho Dagmar ulovil boháč s helikoptérou!

    Vladimír Kruliš je aktuálně sám. | foto: Se souhlasem Vladimíra Kruliše

    Už pár dní je oficiálně rozvedený. Bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš (42) Expresu potvrdil definitivní krach manželství s krásnou floristkou Dagmar (39), která si za něj už s předstihem našla náhradu v podobě výrazně staršího podnikatele Josefa Hlaváčka (55). Krulišova exmanželka se nechala slyšet, že nový vztah trvá teprve krátce a rozhodně nebyl důvodem rozpadu manželství. Podle našich zdrojů je ale pravda trochu jinde. „Námluvy trvaly několik měsíců, u Dagmar přespával už na podzim,“ tvrdí náš informátor Expresu, podle kterého se pohledná Dáša dala dohromady se zámožným byznysmenem kvůli své profesi.

    O krachu manželství Vladimíra Kruliše a jeho dnes už exmanželky Dagmar informoval jako první server Blesk.cz.

    „Každý se bere s tím, že to je navždy. Ani já nebyl výjimkou. Jenže někdy vše nedopadne, jak si přejeme,“ řekl bývalý hradní protokolář, který nyní pracuje v ČNB, kde vede sekci kancelář centrální banky.

    Redakci Expresu nyní Kruliš potvrdil, že od úterka už je oficiálně rozvedený. „Ano, v úterý jsem byl v Náchodě na Okresním soudu a jsme oficiálně rozvedení,“ uvedl muž, který před lety vedl prezidentskou kampaň Miloše Zemana. Podle našich informací se jeho ex Dagmar soudu nezúčastnila.

    Zatímco Kruliš je prý stále single a vstřebává neúspěch v osobním životě, jeho bývalá láska Dagmar si našla nového přítele. Už dříve redakce Expresu informovala, že Kruliše nahradil zámožný podnikatel Josef Hlaváček.

    „Provozuje kamionovou dopravu, v níž pracuje jeho syn. Provozuje také truckservis, autoservis, mycí linku a leteckou a vrtulníkovou dopravu. Na vesnici, kde Dáša žije, za ní létal vrtulníkem. Píchnul jim ho vždycky před dům k silnici,“ uvedl důvěryhodný zdroj Expresu, který si nepřál být jmenován.

    Na snímku Josef Hlaváček

    Krulišova exmanželka Dagmar, která po rozvodu opět užívá příjmení Dítětová, nám nový vztah potvrdila.

    „S manželem spolu již několik měsíců nežijeme a máme před rozvodovým stáním. Můj nový vztah, který trvá krátce, nebyl v žádném případě důvodem rozpadu našeho manželství. Velmi prosím o respektování mého soukromí,“ uvedla pro Expres.cz floristka.

    Moc jim to spolu sluší.

    Pracovala na jeho zahradě a přeskočila jiskra! Létal za ní helikoptérou

    Podle našich informací si ale pohledná Dagmar začala s o 16 let starším podnikatelem už před několika měsíci.

    „Kruliš byl hodně v práci a Hlaváček na to šel chytře přes zakázku na svou zahradu. Konzultace, večeře, pak spolu létali vrtulníkem. Tomu neměla šanci odolat,“ tvrdí zdroj, který je toho názoru, že Krulišova exmanželka už loni na podzim pracovala na zahradě Hlaváčkovy obří haciendy. Tehdy prý přeskočila první jiskra a Kruliš o tom ještě neměl ani tušení.

    „Námluvy probíhaly několik měsíců. U Dagmar se začal objevovat už na podzim. 500 metrů od jejího domu je sportovní letiště, ale on ten vrtulník vždy postavil přímo před bránu, aby ho všichni ze silnice viděli,“ uvádí informátor, podle kterého je Dagmařin nový přítel stále ještě ženatý a údajně se do rozvodu příliš nežene.

    Dagmar při Vladimírovi stála i v době, kdy byl zraněný a ležel v nemocnici. Prý...

    Josefa Hlaváčka jsme ohledně vztahu s Dagmar Dítětovou oslovili. Do vydání článku ale podnikatel nereagoval a nezdá se, že by se to mělo v dohledné době změnit.

    Vladimír Kruliš a Dagmar Dítětová se vzali v roce 2018 a byla to svatba jako z pohádky. Veselky se zúčastnil i tehdejší prezident republiky Miloš Zeman s manželkou Ivanou. Přiletěli dokonce prezidentským vrtulníkem!

    Na svatbě nechyběli další zajímaví a vlivní hosté. Novomanželům například zazpíval Krulišův kamarád a známý zpěvák Laďa Kerndl. Květinovou výzdobu měla na starosti Dagmar Dítětová, která je floristkou a malířkou, věnuje se také realizacím zahrad.

    Vladimír Kruliš s Dagmar

    Právě díky své profesi si Dagmar nedávno našla za Kruliše náhradu v podobě zámožného boháče, kterému, co se týče financí a majetku, nemůže bývalý protokolář konkurovat.

    Fotogalerie