Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Rozvod Zemanova muže Kruliše: Jeho Dáša si našla ženatého pracháče! Létá za ní helikoptérou!

    Vladimír Kruliš a jeho krásná žena se rozvádí. Ona si našla ženatého pracháče! | foto: Koláž Expresu

    Před šesti lety uspořádali pompézní svatbu, které se zúčastnil i tehdejší prezident Miloš Zeman. Zdálo se, že jejich lásku nic neohrozí. Opak byl ale pravdou. Bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš (42) se totiž rozvádí. Podle zjištění Expresu si jeho stále ještě manželka Dagmar (39) našla náhradu v podobě výrazně staršího ženatého pracháče! „Na vesnici, kde Dáša žije, za ni létá vrtulníkem,“ tvrdí náš zdroj.

    O krachu manželství Vladimíra Kruliše a jeho krásné Dáši informoval jako první web Blesk.cz . Kruliš zmiňovanému portálu potvrdil, že se opravdu rozvádí.

    „S manželkou už spolu nežijeme rozvádíme se. Každý se bere s tím, že to je navždy. Ani já nebyl výjimkou. Jenže někdy vše nedopadne, jak si přejeme,“ řekl bývalý hradní protokolář, který nyní pracuje v ČNB, kde vede sekci kancelář centrální banky.

    Výše uvedený web informuje, že si Krulišova stále ještě manželka Dagmar měla najít bohatého milence, s nímž se vídá už několik týdnů. Podle zdroje redakce Expres.cz ale románek trvá déle.

    „Na vesnici, kde Dáša žije, za ní létal vrtulníkem. Píchnul jim ho vždycky před dům k silnici,“ tvrdí zdroj Expresu, podle kterého je Dášiným milencem zámožný podnikatel Josef Hlaváček (55).

    Na snímku Josef Hlaváček

    „Provozuje kamionovou dopravu, v níž pracuje jeho syn. Provozuje také truckservis, autoservis, mycí linku a leteckou a vrtulníkovou dopravu,“ pokračuje náš informátor.

    „Vlastní letadlo a vrtulník za desítky milionů korun. K tomu má několik nemovitostí. Žije v obří haciendě i heliportem,“ dodává člověk, který promluvil jen pod zárukou anonymity.

    Zásadní je také informace ze soukromého života zámožného podnikatele. „Pan Hlaváček je ženatý,“ uvádí důvěryhodný informátor Expresu.

    Krulišova žena Dagmar: Nový vztah nebyl důvodem rozpadu manželství!

    Redakce Expres.cz Josefa Hlaváčka kontaktovala a nabídli jsme mu prostor k vyjádření. Do vydání článku nereagoval. Stejně tak jsme oslovili i Krulišovu stále ještě manželku Dagmar. Ta už byla sdílnější a nový vztah nám potvrdila.

    „S manželem spolu již několik měsíců nežijeme a máme před rozvodovým stáním. Můj nový vztah, který trvá krátce, nebyl v žádném případě důvodem rozpadu našeho manželství. Velmi prosím o respektování mého soukromí,“ vzkázala nám krásná floristka.

    Fotogalerie