Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Závidí Okamura šéfovi ODS Novotného? Fiala to schytal za oběd a pěkné chvíle v Řeporyjích

    Tomio Okamura obědvá zpravidla sám. Zřejmě ale zatoužil po společnosti, protože když viděl Petra Fialu na návštěvě u Pavla Novotného, dost ho mrzelo, že on sedí u stolu jako kůl v plotě. Mrzení si následně vybil na starostovi Řeporyjí i šéfovi ODS. | foto: Koláž Expres.cz

    Šéf SPD Tomio Okamura se rád chlubí tím, co obědvá. V drtivé většině případů sází na českou kuchyni, a tak když viděl na talíři v Řeporyjích řízek, dostal na něj strašnou chuť. Protože to bylo u konkurence a u stolu seděli šéf ODS Petr Fiala a starosta Pavel Novotný, nezeptal se, jestli se může přidat. Naopak jim společný dýchánek pořádně vytmavil, jak se na předvolební boj o voliče patří!

    „Předseda ODS Petr Fiala podporuje, že starosta Řeporyjí a známý bulvární hulvát Pavel Novotný vyzývá k tomu, aby byl poslanec Zdeněk Ondráček pověšen, že mu přeje smrt a že ho počastoval nadávkou zm*d. A je přece jedno, jestli je to poslanec KSČM, jiné strany, nebo běžný občan,“ rozohnil se na svém facebookovém profilu šéf SPD Tomio Okamura, kterému mu návštěva šéfa ODS u Pavla Novotného v pražských Řeporyjích hodně leží v žaludku.

    A nejen proto, že si ti dva pochutnávali na smaženém řízku, který má Okamura taky rád.

    „ODS potvrzuje, že se z ní stává nenávistná sluníčkářská strana. Pan profesor Fiala už neví, jak hluboko by mohl ve snaze získat hlasy pirátských voličů klesnout,“ čílil se Okamura, který má za to, že schvalovat vyzývání k násilí vůči někomu, s kým politicky nesouhlasím, je začátek diktatury.

    „To je opravdový extremismus a nacismus,“ doplnil své vyjádření.

    „Pavel Novotný komentoval Ondráčkovu návštěvu Doněcké republiky slovy: Já bych si přál, aby za tohle Ondráček visel. Zanedlouho poté přišel s dalším komentářem: Jsem pro obžalobu Zdeňka Ondráčka z vlastizrady a po odsouzení na doživotí jeho usmrcení tajnou službou. A držte hubu, že někomu přeji smrt. Přeji, ale za tohle býval polní soud a rovnou kulka. Zm*d,“ citoval šéf SPD řeporyjského starostu. 

    Okamuru zvedl ze židle i fakt, že se Fiala za Novotného plně postavil a schválil i násilnou likvidaci politických oponentů. „S Pavlem Novotným. Asi vám ho nemusím představovat. Někdo ho miluje, někdo nenávidí. Svou práci starosty ale zvládá výborně, o tom jsem se dnes přesvědčil přímo v Řeporyjích. A abych nezapomněl, má samozřejmě mou plnou podporu ve sporu s komunistickým poslancem Ondráčkem,“ napsal Fiala u společné fotografie s Novotným na sociálních sítích, což na Okamuru zafungovalo jako rudý hadr na býka.

    „V řadě věcí mám odlišné názory od Zdeňka Ondráčka a od KSČM, ale nikdy nebudu vyzývat k tomu, aby byli politici KSČM pověšeni…,“ hřímal Tomio, kterému evidentně hodně vadí, že se Fiala paktuje s Novotným. Poté coby politolog samouk vyřkl, co si o tom všem myslí.

    „ODS také vidí, že jí Piráti odebírají hlasy. Fiala se snaží zaujmout voliče Pirátů. Příště se třeba dočkáme toho, že se objeví s dredy a jointem trávy v ústech…,“ zamýšlel se Okamura, který v tu chvíli nebyl daleko od pravdy.

    S marihuanou se sice nefotil, s dýmkou za šípkovým keřem se šéf ODS zvěčnit nechal a pochlubil se svým historicky prvním selfie. 

    „Poprvé a možná naposledy zkouším selfie. Právě přemýšlím, co řeknu zítra v Otázkách Václava Moravce, a těším se na odpolední fotbal Kosovo – Česká republika,“ práskl na sebe tehdy Fiala. Mocně potáhl z fajfky, která jeho tvář zakouřila natolik, že neznalý člověk by mohl nabýt dojmu, že se politik fotí uprostřed smogové situace v Ostravě Fifejdách.

    „Pan profesor Fiala se snaží být strašně cool,“ dodal Okamura.

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:49 čtvrtek 13. února 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      59
    • Trapas
      57
    • Super
      42
    • Sladký
      39
    • Tvl
      36
    • Cože
      33
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...