Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Podivné chování Filipa v Survivoru: Favorit se nechá vyhodit? Počítal s tím od začátku, říká zdroj

    Šel Filip do Survivoru s tím, že nemůže zůstat do konce? | foto: Voyo, TV Nova

    Patří k největším favoritům letošního ročníku realitu show Survivor. Nebo možná patřil. V posledním odvysílaném díle hasič Filip Křížek svůj kmen naváděl k tomu, aby souboj o imunitu vypustil a aby ho pak všichni napsali na kmenové radě, protože chce do duelu. To se také stalo. Důvody? Podle informací Expresu rozhodně ne tak ušlechtilé, jak Filip naznačoval. A pokud se ukáže, že to je pravda, letošní Survivor utrpí další ránu.

    Ze souboje o imunitu se stala naprostá fraška. Jindy mnohem lepší kmen Lovců jel na půl plynu, Titáni ho porazili o parník. Jenže partě s modrými šátky jako by to vlastně vůbec nevadilo. A tak dostali (zaslouženě a konečně) kartáč od moderátora Ondřeje Novotného.

    Jak se vzápětí ukázalo, Lovci skutečně prohrát chtěli. Iniciátorem podivného a Survivoru naprosto nehodného plánu byl hasič Filip Křížek, který prohlásil, že by mu vůbec nevadilo být nominován do duelu. Prý proto, že „se potřebuje nějak nakopnout“.

    Na následné kmenové radě pak spoluhráči Filipa skutečně napsali a nominovali ho do duelu. A to i přesto, že je jinak velkým favoritem. Souboj však byl nakonec odložen na příští kmenovou radu, protože ze hry odstoupil hudebník Sebastian.

    Skutečně se ale Filip potřebuje nakopávat tak, že úplně zbytečně zariskuje vyřazení, navíc když si to rozdá se svým parťákem a dalším z favoritů Jakubem Bínou?

    Pirát byl obviněn z neférového chování

    Informace Expresu od dobře informovaného zdroje jsou poněkud jiné. Kolínský hasič se podle nich do soutěže přihlašoval už s tím, že v práci dostane maximálně měsíc a půl dovolenou. A že se do té doby bude muset z ostrova vrátit, což se podle všeho už také stalo.

    Jeho prapodivná a nečekaná snaha se dostat do duelu by s tím korespondovala. Jestli je to skutečně pravda, Survivor utrpí další ránu. Protože s hráči, kteří se snaží z ostrova prchnout domů, se letos jaksi roztrhl pytel.

    Fotogalerie