Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Od prostitutky do Playboye: Bývalá kamarádka pašeračky Terezy dělá, co může

    Terezu Hlůškovou toho s bývalou nejlepší kamarádkou Simonou hodně spojovalo. Obě pocházely z Uherského Hradiště, obě se živily svými těly. Nejprve jako společnice, poté jako modelky. Zatímco první jmenovaná bude na kariéru modelky v následujících letech nejspíše jen vzpomínat, Simonina hvězda stoupá výš a výš, ovšem jen díky tomu, že se znala s Terezou, o které píší všechny noviny. Podle informací redakce Expres.cz se vnadná blondýna již brzy objeví na titulní stránce příštího čísla Playboye.

    Být na titulní stránce Playboye, to už je znamení, že můžete mít (když se budete snažit) dobrou kariéru. Nedávno takto byly poctěny slavné české krásky jako například Eva Decastelo či Andrea Pomeje.

    Hvězdou dalšího čísla, které vychází 25. dubna, bude mladá modelka Simona Hučíková (24). Ta se proslavila jako bývalá nejlepší kamarádka heroinové Terezy, a nebýt mladé pašeračky, nikdo by o Simoně nikdy neslyšel.

    Podle informací redakce Expres.cz ale Simonino focení pro Playboy provázelo několik nepříjemností. Jednou z nich byla úprava váhy.

    „Musela se na to fyzicky připravit,“ svěřil se nám náš zdroj. Simona navíc podle našich informací za focení pro Playboy nedostala žádný honorář.

    Simona H., „kámoška“ heroinové Terezy, bude na obálce časopisu Playboy!

    V minulosti se Simona nechala slyšet, že s Terezou ve Švýcarsku společně provozovaly něco jako nevěstinec.

    „Tereza tam byla asi dvakrát, pak začala jezdit do Pákistánu. Já tam jezdila asi dva roky. Ale nebyly to jen sexuální služby, jak se píše. Mám hodně bohatou klientelu, šlo i o večeře a tak,“ vzpomínala v rozhovoru pro Blesk.cz Simona, která se pokoušela na neštěstí své kamarádky co nejvíce vydělat.

    Brzy si toho všimla Tereza a poslala do České republiky skrz výše zmíněné médium dopis, v němž Simonu nazvala lhářkou a podlou zmijí. Tím jejich kamarádství nejspíše nadobro skončilo.

    „Staví svou kariéru na mém neštěstí, tvrdí, že ona sama je nevinná, a všude lže, jako když tiskne,“ napsala před časem Tereza, která za pašování devíti kilogramů heroinu vyfasovala téměř devět let v kriminále.

    V září začne pákistánský soud probírat její odvolání. Podle posledních zpráv od našeho exkluzivního zdroje na tom mladá Češka není po psychické stránce vůbec dobře. Po rozsudku odstartovala drastickou hladovku a přestala komunikovat s lidmi okolo sebe.

    Ještě hůře by Tereze nejspíše bylo, kdyby zjistila, kam to (i s jejím nechtěným přispěním) dopracovala bývalá nejlepší kamarádka Simona.

    Simoně neštěstí kamarádky Terezy pomohlo.

    Ta si dokonce, soudě podle instagramového profilu, našla i novou kamarádku, která je také pohledná blondýna a také se jmenuje Tereza.

    Společně dovádějí s fešnými mládenci na lodi a na „starou“ Terezu si už Simona nejspíše ani nevzpomene.

    Simona H. si žije svůj sen.

    Terezu Hlůškovou zadrželi pákistánští celníci loni 10. ledna na letišti v v Láhauru s kufrem plným drog. Krátce poté její kamarádka Simona, která létala za prací modelky do Pákistánu také, začala avizovat, že hodlá z této drogové aféry vytěžit co nejvíce.

    Simona sebevědomě prohlašovala, že díky tomu nemá o nabídky nouzi. Tehdy jí to nejspíše málokdo věřil, teď už o tom ale není pochyb.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 13. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      76
    • Haha
      65
    • Tvl
      30
    • Cože
      22
    • Sladký
      22
    • Super
      19