Hoďte po nich někdo medaili za hrdinství! Tihle dva „bizárové“ hledají v českém vlaku migranty

Vláda ani uniformované složky nás od „migračního toku lidí ze Západu“ prý nedokážou ochránit. Dvojice sympatizantů jedné z extremistických stran tak vzala spravedlnost do vlastních rukou a rozjela příhraniční vlakové hlídky. A začaly se dít věci!

„Nacházíme se v Drážďanech na hlavním nádraží. Zde začíná naše cesta monitorování pohybu osob z Německa do České republiky. Protože nás naše vláda ani uniformované složky nedokážou ochránit, začínáme na vlastní pěst,“ uvedl ve videu na YouTube Michal Moravec, který se hrdě hlásí k národním nacionalistům.

Oba úderníci pak společně prošli celou soupravu mířící k českým hranicím a – světe, div se – po migrantech ani stopy. Dost možná to bylo tím, že z Německa do Česka nikdo nemigruje a ani to nemá v plánu. 

Prošli jsme celý vlak, neviděli jsme až tolik lidí, kteří by byli nějací podezřelí,“ posteskli si zklamaní domobranci, kteří zjistili, že z Drážďan do Bad Schandau se žádná „uprchlická tepna“ nestala.

„Je 18:30, hlásíme se z Děčína. Ukončujeme hlídku příhraniční kontroly. Dnes jsme nezaznamenali žádné závadné osoby, které by podléhaly tomu, aby musely být kontrolovány,“ uvedl hrdý člen hlídky, který se pasoval do role mluvčího.

Jeho parťák v zrcadlových brýlích po celou dobu mlčel, asi aby z něho šel ještě větší strach.

Dvojice, která ve finále vzbuzovala nejrůznější pocity a dojmy, jen ne respekt a uznání, nakonec podle svých vlastních slov do Německa a zpět nejela zbytečně.

„Přesto se nám povedl jeden zásah, kdy jsme upozornili průvodčího do Bad Schandau na dvě podezřelé osoby, které byly následně vysazeny z vlaku,“ blýskl se „bonzák“ Moravec, který nejspíš načapal někoho bez lístku než někoho s úmysly osídlit Evropu.

„Slibujeme, že v našich hlídkách budeme pokračovat,“ dodal a nám se ulevilo.

Až teď můžeme všichni klidně spát, protože o naše světlé zítřky a pokojný spánek je konečně postaráno...

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 12:18 středa 20. listopadu 2019. Anketa je uzavřena.

  • 98
  • 74
  • 31
  • 28
  • 16
  • 16