Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Markéta Pekarová: Čtu bulvár! Kdo říká, že ne, tomu nevěřím. Hanychové se nešlo vyhnout

    Sama se na stránkách bulvárních médií objevuje často. Řeší se její outfity, sem tam ostrá přestřelka s Andrejem Babišem nebo Tomiem Okamurou. A předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová si klikne ráda! „Takové to intelektuálské opovrhování bulvárem mi přijde falešné, protože ve finále je nejčtenější. A já na něj občas zabrouzdám,“ prozradila Pekarová. Pochválila si také, že se bulvár kultivuje a zavzpomínala na krušné časy, které kvůli němu zažila například Petra Buzková.

    Nečtu bulvár, je to pod mojí úroveň. Věta, která zaznívá poměrně často. Nechoďte s tím ale na Markétu Pekarovou. Šéfka Sněmovny v pořadu PoliTikTok velice otevřeně promluvila o svém soukromí a my se jí právě i na toto téma zeptali.

    „Ano, občas ho čtu, zabrouzdám tam. A neodsuzuji to, naopak takové to intelektuálské opovrhování bulvárem považuji za falešné. Ve finále je nejčtenější a ve finále na něj čas od času zabrouzdají i ti, kteří říkají, že ne. Moc jim nevěřím, že jsou tak zásadoví a že je to někdy nezajímá. Vždy tu byla touha vědět o těch známých osobnostech trochu víc, vidět do jejich soukromí, vidět za kulisy,“ říká Pekarová.

    Prozradila také, že jí neunikly například kauzy Agáty Hanychové, která aktuálně svádí soudní bitvu se svými expartnery Jaromírem Soukupem a Jakubem Prachařem.

    „Zrovna tuhle známou osobnost znám, tomu se zkrátka nešlo vyhnout. Vlastně mi je těch lidí upřímně trochu líto, teď třeba nemluvím jenom o konkrétně jmenované, ale zkrátka o těch, kteří jsou pod takovým drobnohledem. Znám to také a vím, že to není úplně jednoduché se zájmem médií žít,“ popisuje předsedkyně TOP 09.

    „Bavili jsme se o tom třeba i s Petrou Buzkovou, která si musela zažít opravdu nehorázné věci. Myslím, že teď už je to tak, že si média nedovolí tolik, co si dovolila v té době. Ten prostor se kultivuje, a to je dobře,“ dodala.

    Markéta Pekarová Adamová

    Jako politička se Markéta Pekarová pochopitelně se spoustou celebrit i sama potkává. Zeptali jsme se jí například na Evu Holubovou, se kterou v minulosti zveřejnila společnou fotografii na sociálních sítích.

    „Nedovolila bych si říct, že je vyloženě moje kamarádka. Ale párkrát jsme měly tu možnost spolu mluvit a je to velmi zajímavá dáma. I co se týče její energie. Obdivuji ji a je to skvělá herečka,“ říká s úsměvem.

    Fotogalerie