Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vrtěti psem po královsku? Megxit zahrál královně do karet, skandál prince Andrewa už nikdo neřeší

    Skutečně je megxit pro královskou rodinu taková pohroma, nebo jí může hrát do karet? | foto: Koláž Expresu

    Dlouhé měsíce se vlekla aféra prince Andrewa, který si měl užívat sexu s jednou z údajných otrokyň, které „vlastnil“ finančník Jeffrey Epstein. A dost pravděpodobně by si média druhého syna britské královny Alžběty II. dobírala i nadále, kdyby se na obzoru neobjevila kauza, která vše přehlušila. Při pohledu na britské servery je jasné, že prince Andrewa nahradila Meghan, vévodkyně ze Sussexu.

    Legendární film Vrtěti psem vypráví o sexuálním skandálu amerického prezidenta, který se provalí těsně před volbami. Poradci tak musejí narychlo vyrobit aféru, která pozornost veřejnosti odláká.

    Podobnost s tím, co se nyní odehrává v Buckinghamském paláci, je zřejmá. Ne že by si snad samotná královna „megxit“ přála a iniciovala jej, ale minimálně jí může hrát současný vývoj do karet.

    Při pohledu na obsah, který britské informační servery nabízejí, je zřejmé, že královská rodina vychází ze současného dění vítězně. Naopak Meghan je považována za tu, která stojí za současným chaosem. Vždyť i princ Harry je spíše vykreslován jako ten, jehož k odchodu od rodiny přiměl nátlak od manželky, ve skutečnosti by královně a své babičce odchodem ubližovat nechtěl.

    A zatímco se média zabývají otázkou, kde budou nyní Harry s Meghan žít a jaké bude jejich budoucí podnikání, princ Andrew podplouvá pod radarem.

    Stanici BBC Andrew oznámil, že se stahuje z královských povinností, a tak si nyní užívá klidu od nekonečných otázek ohledně svého sexuálního skandálu, kdy měl mít poměr s nezletilými dívkami.

    Virginii Robertsovou prý Jeffrey Epstein dohodil princi Andrewovi. Ten ji měl...

    Že je Meghan oběť nátlaku novinářů, řekl v pořadu Andyho Cohena známý herec Hugh Grant, který dokonce přirovnal současný hon na Meghan k tomu, co zabil princeznu Dianu. 

    „Jsem na Harryho straně. V minulosti zabili jeho matku a teď trhají na kusy jeho ženu. Myslím si, že tento muž jen chrání svou rodinu,“ vyprávěl emotivně Grant.

    Jenže zatímco herec vyprávěl o tom, jak je mladá žena trhána na kusy, ona si užívala klidu a soukromí v Kanadě, jelikož odmítla odletět do Anglie, aby se společně se svým mužem oficiálně a před královnou vzdala své role v rodině.

    Že by se tento postup nabízel, je zřejmé i při pohledu na finanční částky, které Meghan pravidelně inkasuje na svůj účet právě od královské rodiny.

    Meghan vůbec nepůsobí, že by ji současná situace psychicky ničila, jak říkají někteří její podporovatelé.

    Vévodkyně nyní tráví dny v luxusním palácovém sídle v Kanadě, jehož cena je odhadována na zhruba 300 milionů korun. Na víkend za ní navíc přiletěla odbornice na pilates Heather Doraková, jejíž služby si Meghan platí.

    Nezdá se tedy, že by Meghan strádala a její život visel na vlásku, jak divoce popisoval Hugh Grant. 

    Komu tedy celý „megxit“ skutečně ublížil? Milovníci starých pořádků, jako je například princ Filip nebo samotná královna, určitě nenesou současný rozkol v rodině dobře, ale setkání v Sandringhamu a především konečné vyjádření Alžběty II. ukázalo, že se skutečně nejedná o konec světa.

    Ulevit by se mělo také samotné Meghan, která dlouhodobě příliš nezvládala královský protokol a pravidelně se jí „dařily“ přešlapy, které rodina chtě nechtě musela tolerovat.

    Manželka prince Harryho si ráda dělala věci po svém a teď už se pomalu může začít zbavovat všech těch učitelů etikety a zmíněného protokolu. 

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:06 pondělí 18. května 2020. Anketa je uzavřena.

    • Super
      42
    • Trapas
      39
    • Tvl
      38
    • Haha
      33
    • Cože
      32
    • Sladký
      29