Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Marečkův vrah Kuča: Dočká se pohřbu jako pro krále! Známe detaily

    Utýral bezbranné tříleté dítě své partnerky. U soudu poté znuděně zíval a působil, jako by mu vůbec nedocházelo, jaký brutální čin spáchal. I tak se ale Josef Kuča (†21), který se podle oficiálních zpráv z valdické věznice minulé úterý oběsil v cele, dočká velkolepého pohřbu! Redaktorům Expres.cz se podařilo zjistit, jak a kdy bude probíhat poslední rozloučení s tyranem z Loun!

    Krátce poté, co vyšlo najevo, že Josef Kuča zemřel ve valdické věznici hned den po svém příjezdu do známého kriminálu, se Expresu jeho otec svěřil, že už plánuje pro svého syna pohřeb.

    „Pohřeb budeme organizovat, dnes jsme řešili v Lounech na hřbitovním ústavu převoz těla,“ informoval nás Kučův otec.

    Vzhledem k tomu, že Kuča pochází z romské rodiny a Romové jsou známí svými honosnými pohřby, bylo zřejmé, že nepůjde o nějaký obyčejný půlhodinový obřad.

    Redaktorům Expresu se povedlo spojit s rodinným přítelem, který si nepřál být jmenován. Náš zdroj nám prozradil, jak bude Kučův pohřeb, který je v plánu v průběhu příštího týdne, zhruba vypadat.

    „Půjde o velmi honosný pohřeb. Bílá rakev, farář, kapela a průvod od pohřební služby,“ informoval nás náš zdroj, podle něhož jde o velkou neúctu k utýranému Marečkovi.

    O chlapce pálil cigarety a pokládal ho na sporák

    Případ teprve tříletého Marečka z Loun loni otřásl celým Českem. Malý hoch musel týdny čelit brutálnímu teroru ze strany otčíma Josefa Kuči. 

    Marečkova matka Simona všemu přihlížela, místo aby zareagovala, ještě chlapci maskovala rány, aby se lidé kolem nedozvěděli, co se u nich doma odehrává.

    Josef Kuča měl bezbranné dítě mlátit vařečkami, bít ho do krve, a dokonce o něj típat cigarety či ho pálit žehličkou. Také Marečka posazoval na rozpálený sporák.

    Chlapec snesl hodně bolesti, 16. února roku 2019 ale jeho maličké srdce definitivně dotlouklo. Kuča se později u soudu k dlouhodobému týrání přiznal a s ledovým klidem soudci popsal, jak mrtvého Marečka v osudný den našel.

    „Byl takový ztuhlý. Nohy měl jako v křečích. Osprchoval jsem ho proto studenou vodou. Pořád se nic nedělo. Tak jsem mu dal asi čtyři facky. Pak nějak nemohl polykat, všude měl sliny i s krví. Zkoušel jsem mu proto otevřít pusu vařečkou, pak jsem použil brčko a odsával mu je. Báli jsme se zavolat doktora, že by nám ho mohli vzít,“ řekl u soudu Kuča.

    Tyran z Loun za utýrání teprve tříletého nevlastního syna vyfasoval šestnáct let vězení. Rozhodnutí soudu vyvolalo velmi silné emoce. 

    Lidé, kteří celý případ sledovali, byli toho názoru, že si Kuča zaslouží mnohem přísnější trest. A stejného názoru byl i pražský vrchní soud, který minulý týden čin překvalifikoval na vraždu a trest zpřísnil na dvaadvacet let.

    Kučovi rodiče nevěří, že by si jejich syn vzal život

    V úterý byl Kuča převezen do drsné valdické věznice a podle oficiální zprávy z kriminálu hned první den ve své cele spáchal sebevraždu. Jeho rodiče této verzi ale nevěří.

    „Nevěříme tomu, udělala to buď vězeňská služba, nebo vězni,“ říká Kučova matka, která jako důkaz Expresu předložila dopis od svého syna, v němž Kuča rodiče žádá o peníze a píše jim, jak moc se těší na jejich návštěvu. 

    Tento dopis psal dva dny před svou údajnou sebevraždou.

    „Chceme to řešit, proto to dáváme do médií, my jako obyčejní smrtelníci s tím nic neuděláme. Na vězeňskou službu jsem volal včera, zvedli mi to a řekli, že je to pravda, že kluk umřel. Příčinu smrti mi ale nesdělili, že to řeší policie a až budou nějaké výsledky, tak se nám snad ozvou,“ dodal otec Josefa Kuči.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:43 pondělí 2. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      447
    • Tvl
      75
    • Cože
      42
    • Super
      33
    • Sladký
      29
    • Haha
      28
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...