Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Další šok po Kučově údajné sebevraždě: Marečkova matka je prý v 7. měsíci těhotenství!

    Matka utýraného Marečka je podle rodičů Josefa Kuči zase těhotná! | foto: koláž Expresu

    Loni v únoru pochovala své dítě, které dlouhodobě týral její partner Josef Kuča (†21). Teď je Marečkova (†3) matka Simona T. prý zase těhotná! Tuto informaci Expresu sdělil Kučův otec, podle něhož má Simona na smrti svého syna mnohem větší podíl, než se původně zdálo!

    O tom, že je matka utýraného Marečka z Loun Simona T. opět těhotná, se na sociálních sítích spekulovalo už zhruba před rokem. Pak se ukázalo, že to nebyla pravda. Teď ale otec Marečkova vraha Josefa Kuči Expresu sdělil, že Simona je nyní v pokročilém stadiu těhotenství a informaci si ověřil od jejích kamarádek.

    „Od jejích kamarádek jsme se dozvěděli, že je zase těhotná. Je asi v šestém nebo sedmém měsíci,“ řekl nám muž, jehož syn se podle oficiální zprávy z valdické věznice v úterý oběsil v cele.

    Kučovi rodiče stále nevěří tomu, že by si jejich syn vzal život, Expresu před časem dokonce jako důkaz ukázali dopis, který napsal jejich syn dva dny před údajnou sebevraždou. 

    V dopise svým rodičům Kuča píše, že se těší, až je uvidí, a prosí je o peníze. Nic tedy nenasvědčovalo tomu, že by se chtěl zabít.

     „Nevěříme tomu, udělala to buď vězeňská služba, nebo vězni,“ říká Kučova matka. 

    Simona se chtěla Marečka zbavit!

    Co se týče Marečkovy matky Simony, ta podle Kučových rodičů hraje v utýrání svého syna mnohem větší roli, než se původně zdálo. Údajně v minulosti vymýšlela způsoby, jak se hocha zbavit!

    „Dozvěděli jsme se, že bývalému příteli, který se Simonou byl ještě před Pepou a pochází z Mostu, říkala, že by chtěla o Marečka nějak přijít. To, jak o něj chtěla přijít, ale nevím,“ řekl nám Kučův otec s tím, že jejich syn mohl být jakýmsi „prostředkem“ na provedení této šílené operace.

    Se Simonou se Kučův otec prý nikdy nepotkal, i když o to stál nejen on, ale celá jeho rodina.

    „Když k nim chtěly moje dcery jít na návštěvu a vzít Marečka ven, stále se vymlouvala, že jsou buď nemocní, nebo že nejsou doma,“ vzpomíná otec Josefa Kuči.

    Na první pohled spokojená rodinka...

    Marečkovu matku jsme se pokusili před časem kontaktovat, ale bez úspěchu. Simona si smazala své profily na sociálních sítích, stáhla se z veřejného života a podle všeho čeká na další soud.

    Původně mělo Simoně T. hrozit pouze pět let za mřížemi za neposkytnutí pomoci a ohrožování výchovy dítěte.

    Proti tomu ale vystoupila soudkyně Adéla Baranová, která se případem měla zabývat, a požádala o projednání toho, zda by kvalifikace činu neměla být přísnější.

    Baranové dal před časem za pravdu pražský vrchní soud a namísto okresního soudu se případem matky Simony začal zabývat soud krajský.

    Těhotenství Simoně u soudu nepomůže

    Očekává se, že k hlavnímu líčení dojde už brzy a Simoně nejspíše nepomůže u soudu ani to, že je údajně v pokročilém stadiu těhotenství.

    Podle poslanecké novely trestního řádu z letošního roku soudy nebudou muset automaticky přerušovat výkon trestu těhotným ženám nebo matkám dítěte mladšího jednoho roku, které byly odsouzeny za zvlášť závažný zločin.

    Jednalo se o reakci na případ vražedkyně Petry Janákové, která byla odsouzena na třicet let za vraždu sběratele, ale soud jí musel přerušit výkon trestu, když se zjistilo, že otěhotněla ve vazební věznici v Hradci Králové.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 9:29 neděle 1. listopadu 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      51
    • Tvl
      32
    • Cože
      21
    • Sladký
      20
    • Super
      19
    • Haha
      19
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...