Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Udělat to mé dceři, rozflákám ti držku! Nejlepší řešení! Šéf Oktagonu Novotný o novináři Hoškovi

    Šéf Oktagonu popsal, co by udělal s novinářem Hoškem, kdyby obtěžoval jeho dceru. | foto: Koláž Expresu

    O Ondřeji Novotném (44) se dobře ví, že se s nikým moc nepáře. Když to před lety zkoušel na jeho ženu Renatu Langmannovou (35) známý rybář Jakub Vágner (39), moderátor mu veřejně pohrozil fackami. Nyní šéf Oktagonu oznámil, jaký trest by si podle něj zasloužil novinář Jiří Hošek (45), který dostal před pár dny padáka v Seznamu za to, že obtěžoval mladé kolegyně a posílal jim fotky svého přirození! „Já bych přišel a rozflákal mu držku! To je nejlepší řešení,“ řekl Novotný ve svém pravidelném podcastu.

    Spolumajitel největší tuzemské organizace bojových sportů Oktagon MMA Ondřej Novotný se rozhodl okomentovat sexuální kauzu novináře Jiřího Hoška a tradičně si nebral servítky.

    „Za mě je to obrovský problém a dívám se na to z pozice oběti. Mojí dceři je 21 let, a kdyby jí strejda Hošek posílal takovou fotku a ještě byl na ni arogantní, doufám, že by moje dcera přišla. V tu chvíli bych přišel já a...,“ nechal se slyšet Novotný, který poté rukou naznačil, jak by se s Hoškem vypořádal.

    „Jsem jednoznačně na straně holek, kterým se to dělo. Trochu mi vadí ty vzkazy, že se k tomu postavil čelem... Nejsem proti druhým šancím, není to na veřejné lynčování ani oběšení, ale za mě je to na zlomený nos od každého přítele, muže či táty těch holek, kterým tohle dělal,“ pokračoval dlouholetý moderátor bojových sportů ve svém pravidelném podcastu Kudy běží zajíc, kam si zve fotbalové novináře.

    „Já bych přišel a rozmlátil mu držku. Myslím, že je to nejlepší možné řešení. Nic lepšího není. Je to za mě adekvátní,“ dodal Novotný, jenž se kromě házené vrcholově věnoval také thaiboxu.

    Konec známého a zkušeného novináře Jiřího Hoška na portálu Seznam Zprávy před pár dny šokoval českou veřejnost.

    Zapálený fanoušek anglického Tottenhamu a autor populárního podcastu Angličan dostal padáka za opakované sexuální obtěžování. 

    „Posílal třeba nevyžádané fotky svého přirození,“ řekla pro iDNES.cz jedna z jeho bývalých kolegyň.

    Kuloáry se navíc šíří zprávy, že se o Hoškově nechutném chování směrem k mladším kolegyním vědělo už delší dobu.

    „V redakci o tom věděla spousta lidí, nikdo s tím nic nedělal. Pokusy o řešení ztroskotaly rychle, takže jsme jen mohly sedět a čekat, kdy nějaká fotka nebo zpráva přijde někomu dalšímu,“ svěřila se jedna z žen, která s Hoškem pracovala.

    Půjdu se léčit, napsal Hošek. Smekl před ním Kalousek!

    Hošek, který byl zástupcem šéfredaktora Jiřího Kubíka a vedoucím zahraniční rubriky, se ke svému konci vyjádřil den po propuknutí kauzy.

    „Toho, co se stalo, upřímně lituji. Chci se všem kolegyním, kterých jsem se svým nevhodným chováním dotkl, omluvit. Mé jednání bylo nepřípustné a rozhodl jsem se ho řešit s odbornou pomocí,“ uvedl Hošek na Twitteru.

    Za své chování se Hošek dočkal oprávněné kritiky i posměšků. Našli se ale tací, kteří na známém žurnalistovi ocenili, že uznal chybu a veřejně se omluvil.

    „Uklouznout může každý. Přizná to jen málokdo. Bez ohledu na vaše problémy pro mě zůstáváte jedním z nejkompetentnějších profesionálů, které kdy česká zahraniční žurnalistika měla. Přál bych si, aby o vás nepřišla navždy. Hodně sil,“ vzkázal Hoškovi skrz Twitter bývalý ministr financí Miroslav Kalousek.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 sobota 19. února 2022. Anketa je uzavřena.

    • Super
      49
    • Haha
      15
    • Trapas
      14
    • Tvl
      9
    • Cože
      5
    • Sladký
      5
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...