Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Richter ve Sněmovně zmínil herečku Kudláčkovou: Být dcerou, kopnu ho do pr*ele, psala o něm

    Proslavila se jako dětská hvězda ze seriálu My všichni školou povinní, dnes je aktivní zejména na sociální síti X. Michaela Kudláčková, známá kritička hnutí ANO, se tentokrát pustila do poslance Jana Richtera za to, že si dovoluje veřejně mluvit o hrůzném zážitku jeho dcery při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. U řečnického pultíku se právě nad jejími slovy Richter pozastavil.

    Jan Richter během úterního jednání Sněmovny, kde se střelba na fakultě ten den probírala, znovu promluvil o příběhu vlastní dcery. Ta podle něj hodinu a čtyřicet minut krvácela na chodníku, protože policisté podcenili povahu jejích zranění.

    Řekl také, že nyní musí on sám čelit nechutným útokům a obviněním, že na události sbírá politické body. Právě při té příležitosti zmínil i Kudláčkovou.

    „Lidé psali různé věci. Že jsem si to celé vymyslel, že chci být zajímavý, že to dělám kvůli našemu panu předsedovi, že je to PR. Slyšel jsem spoustu urážek, že jsem člověk bezpáteřní, který je schopen se takto chovat k své dceři jen kvůli hnutí,“ řekl Richter.

    „Zajímavé komentáře má například Kudláčková, jestli znáte to jméno jedné bývalé herečky,“ dodal.

    Právě Michaela Kudláčková v kritice Richtera zašla skutečně daleko. Nejprve naznačila, že poslanec hnutí ANO mluví o případu dcery pouze kvůli publicitě. A pak přiostřila.

    „Taky jsem ho slyšela celého. Být na místě jeho dcery, tak ho pošlu do pr*ele a už ho nechci vidět!!!“ napsala Kudláčková, jejíž slova se vůbec nelíbila ani některým jejím kamarádům, například advokátce Kláře Long Slámové.

    „Míšo, promiň, ale tohle je opravdu zbytečný a až nelidský, takhle tě neznám. Díky tomu, že se ozval, se všechno hnulo. I ostatní rodiny se už přidaly, což je rozhodně k zamyšlení, stejně jako vyjádření, které vydala fakulta. X věcí fakt nesedí a je třeba to všechno prověřit,“ vzkázala.

    „Klárko znáš mě dost dobře na to, abys věděla, jak háklivá jsem na děti. Je mi fuk, z jaké je strany otec, který použije tragédii své dcery jako nástroj politického boje a k stresu, kterým prošla, jí připraví další. Sebral jí soukromý život. Novináři ji uštvou a okolí ji s tím bude otravovat roky. Buďto je tak hloupej, nebo nevím. I kdyby tím cokoliv dokázal, té dívce ublížil,“ odpověděla jí Kudláčková.

    Poslanec Jan Richter už dříve poprosil novináře, aby jeho dceru nekontaktovali. Zmínil, že aktuálně musí kvůli následkům prožitého traumatu brát antidepresiva.

    Fotogalerie