Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Šéfa Pirátů Ivana Bartoše čekají příjemné starosti. Jeho „kněžka chaosu“ Lydie je těhotná

    V listopadu to bude už pět let od svatby šéfa Pirátů Ivana Bartoše (40) s jeho ženou Lydií Frankou Bartošovou (37), které se přezdívá „kněžka chaosu“. Už v roce 2017 přiznal lídr jedné z nejsilnějších politických stran v Česku, že společně plánují dítě. Letos se konečně dočkají. Doposud vychovávali manželé jen dceru Amélii, již má Lydie z předchozího vztahu.

    Nejdůležitější momenty v životě předsedy Pirátů Ivana Bartoše? Podle jeho vlastních slov to byla svatba s jeho ženou 17. listopadu 2015 a poté úspěch Pirátů ve volbách do Poslanecké sněmovny 21. října 2017. A třetí životní milník?

    Tím má být narození vlastního potomka. A jak jsme zjistili, v dohledné době si bude moci Ivan Bartoš užít i tuto radostnou chvíli.

    „Svatba a výsledek voleb přesně v tomto pořadí byly asi nejemotivnější momenty v mém životě a já to považuji nejen za slib vůči manželce, tu svatbu, ale jako za zásadní zlom i v mém osobnostním rozvoji. Teprve od té doby vnímám ty věci tak nějak celistvě, včetně problémů společnosti. Dá vám to zase trochu jiný úhel pohledu,“ přiznal v roce 2017 novinářům, které také zajímalo, zda pár plánuje společného potomka.

    „Ano. A to bude asi ten třetí důležitý moment v mém životě. Ale my máme dceru Amálku z prvního manželství a ta je taky super,“ nedovolil si tehdy zapomenout Bartoš, který tak plní svědomitě roli otce už několik let.

    Vztah k dětem a jejich výchově se ale musel charismatický předseda Pirátů podle své manželky teprve učit a ani na vlastního potomka nespěchal.

    „Není tatínkovský typ. Spíš s respektem přijímá onoho tvora, který je mu neznámý a podivný. Když mě po svatbě viděl, jak si hraju se synem kamarádky, koukal na mě překvapeně. A zeptal se mě, jestli chci ještě dítě. Vypadal, že došel k nečekanému prozření,“ vyprávěla pro iDNES.cz Lydie Franka Bartošová.

    „Od té doby nějaký čas uplynul, už víme, že spolu dokážeme soužít, zvládli jsme pár těžkých chvil. Mít dítě je zázrak a ne vždycky se děje, když by si člověk přál,“ dodala.

    Jak se zdá, v jejich případě zázrak skutečně nastal a manželé se mohou těšit na společného potomka.

    Ivan Bartoš s manželkou Lydií Frankou v kině

    Informace o těhotenství přišla zčistajasna a pár ji doposud nezveřejnil. Gratulace naší redakce zastihla lídra Pirátů během jednání Poslanecké sněmovny.

    „Moc děkuji za gratulaci, ale víc prozradit nemohu,“ odpověděl nám ohledně manželčina těhotenství.

    Nakonec nám však Bartoš poslal ještě smajlíka, a tak věříme, že radostnou novinu manželé oznámí co nevidět. Podle našeho zdroje termín porodu není příliš daleko.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 čtvrtek 24. září 2020. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      351
    • Super
      82
    • Haha
      35
    • Tvl
      35
    • Cože
      31
    • Sladký
      30
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...