Muž se snažil na požáru londýnského věžáku vydělat! Podvodníka dopadla policie

Tragédie, která připravila o život minimálně 80 lidí, jako zdroj příjmu? Dvaapadesátiletý podvodník to tak nejspíše zamýšlel, jelikož podle britské policie tvrdil, že při londýnském požáru v Grenfell Tower přišel o rodinu a střechu nad hlavou.

O děsivém zjištění informoval deník The Independent. Dvaapadesátiletý muž si vymyslel, že přišel o rodinu i byt při požáru v londýnském věžáku Grenfell Tower.

Drzý podvodník doufal v to, že díky nechutné lži se mu dostane finanční pomoci. Kdyby mu jeho troufalý pokus vyšel, tak by se radoval i z nového bytu.

„Tvrdil, že ztratil manželku i syna, a pokusil se získat finanční podporu, protože prý přišel o veškerý majetek. Policejní vyšetřování začalo poté, co se v jeho tvrzeních objevily nesrovnalosti,“ citoval britský deník z policejního prohlášení.

Policie navíc zjistila, že vychytralý podvodník si toho vymyslel mnohem více. Nejenže vůbec nemá a neměl ženu a děti, ale také vůbec nebydlel ve věžáku Grenfell Tower.

Podvodník se nakonec místo finanční podpory dočká obvinění z pokusu o podvod.

Požár v Londýně.

Výškovou budovu ve čtvrti White City zasáhl rozsáhlý požár 14. června krátce po jedné hodině v noci britského letního času. Ukončen byl až další den ráno. Tragédii pravděpodobně zavinil zkrat v kuchyni a konečný počet obětí je dosud neznámý.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:42 pátek 27. října 2017. Anketa je uzavřena.

  • 10
  • 9
  • 8
  • 7
  • 7
  • 7