Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Důchodce podporoval Trumpa, za což ho napadl levicový dav v čele s obézní feministkou

    Naprosto nechutná scéna se odehrála v ulicích Londýna během návštěvy amerického prezidenta Donalda Trumpa. Početná skupina jeho odpůrců, z velké části zřejmě přívrženců krajně levicové organizace Antifa, tam napadla jednoho Trumpova příznivce. Nijak jim nevadilo, že jde o důchodce, staršímu muži nejprve chrstli do obličeje mléčný koktejl a pak ho povalili na zem. Největší „hvězdou“ se stala obtloustlá feministka, která se napadenému smála do obličeje a křičela na něj, že je „nacistická špína“.

    Na dny, kdy jeho zemi navštívil Donald Trump, nebude důchodce z Velké Británie vzpomínat v dobrém. Přímo v ulicích Londýna byl napaden, nejprve ho polili mléčným koktejlem, poté byl povalen na zem a utržil několik kopanců a prý i úder tyčí od vlajky. To vše si „vysloužil“ jen tím, že se mu politika prezidenta USA líbí.

    Napadený muž, který nechce být jmenován, ale o incidentu později promluvil pro server Mail Online, totiž narazil na početnou skupinu Trumpových odpůrců. Podle svých slov se snažil s přívrženci krajní levice rozumně debatovat, což se zprvu i dařilo.

    „Já přišel podpořit Trumpa. Přišel jsem zastavit levici, která od chvíle, co jsme si odhlasovali brexit, protestuje proti demokracii. Trump je také demokraticky zvolený prezident svobodného světa. Chtěl jsem jen rozumnou debatu s levicí, nečekal jsem nic z toho, co se stalo. Nechtěl jsem, aby to bylo násilné, ale také jsem se nechtěl nechat zastrašit,“ prozradil později muž.

    Důchodce, který přišel podpořit Donalda Trumpa, nejprve polili mléčným koktejlem.

    Jak bylo řečeno, muž byl polit mléčným koktejlem a schytal několik ran, málem také přišel o svoji kšiltovku s Trumpovým heslem Make America Great Again, než ho zachránili policisté. 

    Muž byl fyzicky napaden.

    Několik útočníků si na záběrech kryje obličej, hlavní „hrdinkou“ se proto stala obézní žena s piercingem, která se napadenému důchodci v jednu chvíli vysmívá a pak na něj křičí, že je nacistická špína. I ona se přičinila k jeho zbabělému shození na zem.

    Hlavní „hrdinkou“ byla agresivní feministka.

    Jak Mail Online zjistil, jde o pětatřicetiletou Siobhan Prigentovou, která sama sebe prezentuje jako feministku a bojovnici za práva homosexuálů. Na Twitteru už se za násilný protest omluvila, vzápětí ale svůj účet kvůli výhrůžkám zrušila.

    Toto je „hrdinka“, která spolu s kumpány napadla bezbranného důchodce.

    Omluva ovšem nejspíš nebude úplně od srdce, Prigentová se zřejmě jen bojí o budoucnost. Je totiž majitelkou jisté společnosti, která spolupracuje s nemocnicí Londýnské univerzity. Ze spolupráce jí nepochybně plynou slušné zisky, jenže šéfové nemocnice teď zvažují, že smlouvu s její firmou rozvážou.

    Dav muže povalil na zem.

    Výstup jí samotné i jejích kumpánů dokazuje, že se radikální levice v poslední době nijak neštítí napadání lidí a vyvolávání násilných konfliktů. 

    Ve Spojených státech bylo dokonce krajně levicové hnutí Antifa ve světle protestů proti demokratickému zvolení Trumpa prezidentem označeno za teroristickou organizaci. Oblíbenou kratochvílí jejích příznivců je totiž například zapalování policejních aut.

    „Musíme si uvědomit, jak agresivní může levice být. To nejsme my, kdo je agresivní. Víte, jestli mi chtějí říkat krajní pravičák, protože podporuji Trumpa, pak tedy jsem krajní pravičák. Ale rozhodně nejsem rasista,“ řekl napadený muž.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 22:06 pátek 4. října 2019. Anketa je uzavřena.

    • Tvl
      38
    • Super
      19
    • Trapas
      14
    • Cože
      13
    • Sladký
      13
    • Haha
      11
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...