Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Válka dětských gangů v Praze: Grázl s plynovkou má jít do pasťáku, na kumpány pořádají hon!

    Začalo to jako hloupá legrace, nyní se v pražských Modřanech situace natolik vyhrotila, že to vypadá na jakousi válku dětských gangů. Problémový grázl J. S., který měl napadat mladší školáky i dívky a strašil děti plynovkou, dostal od konkurenční party několikrát nakládačku na veřejnosti. Mladík podle informací Expresu nyní pravděpodobně míří do pasťáku mimo Prahu. Na jeho kumpány nyní ostatní sígři podle informací Expresu pořádají hon.

    Redakce Expresu před pár dny informovala o šokujících nahrávkách z pražských Modřan, na nichž řádí tamní sígři. Hlavou jakéhosi dětského gangu je dlouhodobě problémový grázl s iniciálami J. S., který v jednom z videí míří na svého vrstevníka plynovou pistolí.

    Nahrávku už prošetřuje policie. Školáci z konkurenční party ale mezitím vzali spravedlnost do vlastních rukou. Podle informací Expresu si skrz sociální sítě pečlivě předávali informace, kde se J. S. nachází, a několikrát ho napadli na veřejnosti. K jedné z nakládaček došlo přímo na autobusové zastávce.

    J. S., s nímž měli mít problém i někteří učitelé ve škole, se svíjel na zemi, plakal a v ruce svíral telefon. Chtěl si pravděpodobně přivolat pomoc.

    O pár hodin později už ale šermoval s nožem na sociálních sítích a chlubil se plynovou zbraní. Není tak divu, že modřanské děti mají strach z toho, že bude ve svém agresivním chování pokračovat.

    „Bude určitě pokračovat. Ta nakládačka ho nijak nezmění. Jediná změna bude, že si možná bude dávat pozor a nebude už sdílet videa na sítích,“ řekl Expresu mladík, který s J. S. přišel několikrát do styku.

    „Také si nemyslím, že ho to nějak změní, protože už včera dal do Stories video, ve kterém drží nůž a zbraň. Asi mu to nestačilo,“ přidává se dívka, kterou měl J. S. v minulosti napadnout.

    J. S. hrozí ostatním nožem.

    Nakonec se ale zdá, že mladý potížista naštěstí nebude ve svém řádění pokračovat. Na sociálních sítích se objevila informace, že teenager, který děsil své vrstevníky plynovkou, má údajně namířeno do pasťáku mimo Prahu.

    „Šíří se zprávy, že J. S. má příští týden nastoupit do pasťáku v Pardubicích,“ potvrzuje dobře obeznámený zdroj Expresu.

    Sluší se ale dodat, že J. S. podle informací Expresu svým kamarádům často rozesílal zprávy, že si chce ublížit a že ho čeká pasťák. Z toho důvodu je těžké odhadnout, zdali se zprávy nyní zakládají na pravdě.

    Pokud by se to ukázalo jako pravda a J. S. nastoupil do pasťáku, ani tím nejspíše vyhrocená válka dětských gangů v Praze neskončí. Mladíci, kteří v minulých dnech napadli nebezpečného grázla J. S., mají podle našeho informátora spadeno na některé jeho kumpány.

    Jeden z modřanských teenagerů pro Expres.cz uvedl, že důležitou roli v partě sígrů má hrát mladík, jenž šikanování mladších školáků natáčel na telefon a v dětském gangu figuroval jako pravá ruka výše popsaného kápa J. S.

    „Ten kameraman se sám účastnil podobných věcí, například zastavoval mladší kluky na ulici a zakazoval jim pokračovat v cestě,“ svěřil se nám chlapec z Modřan, který si z pochopitelných důvodů nepřál být jmenován.

    Právě zmiňovaného kameramana nyní ostatní sígři nahánějí a podobně jako u J. S. sledují každý jeho krok. Vzájemně si skrz sociální sítě předávají informace, kde se zrovna nachází, a zdá se, že je jen otázkou času, kdy dojde k dalšímu podobnému incidentu.

    Máte informace o aktivitách jiných dětských gangů? Ozvěte se nám na tip@expres.cz!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:26 pátek 15. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      27
    • Haha
      6
    • Trapas
      4
    • Sladký
      3
    • Tvl
      3
    • Cože
      2