Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Buz*rante, dostaneš! V Modřanech řádí dětský gang, jejich kápo straší děti plynovkou

    Chodí většinou v přesile a parcích či na ulici přímo před lidmi bezdůvodně přepadávají své vrstevníky. Jejich kápo je vybaven plynovou pistolí, kterou mladým školákům s ledovým klidem přikládá ke spánku, aby je co nejvíce vyděsil. Jeho kumpáni mezitím sypou jednu nadávku za druhou a brzy dojde ke kopancům a pěstím do obličeje. Řeč je o dětském gangu, který aktuálně řádí v pražských Modřanech. „Jsou mezi nimi normální děti, ale také ty, které utekly z pasťáku,“ uvedl zdroj Expresu, který je s celou situací velmi dobře obeznámen.

    Redakce Expresu se v nedávné době pravidelně zabývala fenoménem dětských gangů. Po delší době se teď objevilo šokující video, ve kterém řádí partička sígrů z pražských Modřan.

    Na nahrávku upozornil také známý kickboxer a MMA zápasník Tadeáš „Mawar“ Růžička na Instagramu, kde velmi svérázným způsobem poprosil veřejnost o pomoc s hledáním pachatele.

    „Kdo mi řekne, co to je za zkur*ysyny, co tahají plynovku na děti a hrají si na G (gangstery, pozn. red.), má u mě trénink, merch, cokoliv,“ napsal Růžička ve Stories, kam přidal také zmíněnou nahrávku.

    V krátkém videu, které se teď šíří mezi teenagery po sociálních sítích, je vidět, jak jeden z útočníků míří pistolí na svého vrstevníka a jeho kumpáni vystrašenému mladíkovi nařizují, co má dělat.

    Dětský gang v Modřanech přepadává vrstevníky a míří na ně plynovou pistolí!

    „Všem řekneš nahlas: Promiňte! Bu*erante! Budeš se bavit slušně, nebo dostaneš,“ zazní například na nahrávce.

    „Ty se nezvedej,“ křičí mladík s pistolí na chlapce, který chtěl napadenému kamarádovi pomoci. „Ku*do, m*dko, vole! To si dovoluješ moc!“ řvou další mladíci ve videu.

    Dětský gang v Modřanech přepadává vrstevníky a míří na ně plynovou pistolí.

    Celý konflikt končí tak, že jeden z členů dětského gangu podá napadenému teenagerovi ruku a vypadá to, že nabízí mír. Místo toho ale posílá své oběti pravý hák na obličej.

    Dětský gang v Modřanech přepadává vrstevníky a míří na ně plynovou pistolí!

    Začalo to jako legrace, teď to vypadá na válku dětských gangů!

    Podle zjištění Expresu začal modřanský gang strašit své vrstevníky teprve nedávno.

    „Začalo to jako nevinná legrace. Mysleli si, že je fajn na někoho tahat plynovku. Jakmile to video dali ven, začalo se to řešit na sítích, zejména pak v jedné facebookové skupině. Někdo to dal na policii a ti kluci mají jít k výslechu,“ sdělil Expresu informátor, který si nepřál být jmenován.

    „Členům gangu je od 14 do 17 let. Jsou mezi nimi děti z pasťáku, některé utekly. Přidaly se k nim ale také normální děti,“ dodává náš zdroj.

    Mladíka s pistolí si podala konkurenční parta: Svíjel se na zemi a plakal!

    Na sociálních sítích se v posledních dnech šíří ještě jedno video spojené s bandou z pražských Modřan. Na nahrávce je vidět, jak mladíka, který mířil na nevinného chlapce plynovou pistolí, napadnou jiní dva teenageři na autobusové zastávce.

    „Vyřešili jsme to my,“ píší mladíci, kteří prý vzali spravedlnost do vlastních rukou.

    Kápo dětského gangu byl přepadem na autobusové zastávce.

    Konflikt se snažila mírnit žena, která čekala na lavičce na autobus, její snaha ale byla marná. Agresor se svíjel na zemi, plakal a držel u ucha mobilní telefon, jímž si pravděpodobně chtěl přivolat pomoc.

    Kápo dětského gangu byl přepaden na autobusové zastávce.

    „Ten kluk, kterého zbili na té zastávce, byl kápo toho gangu. To on držel tu zbraň. Ten, co ho mlátil, je zase šéf jiné skupinky. Je to zamotané, válčí teď mezi sebou,“ dodal zdroj Expresu.

    Máte informace o aktivitách zmíněného dětského gangu? Ozvěte se nám na tip@expres.cz!

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:10 úterý 12. září 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      104
    • Tvl
      42
    • Haha
      18
    • Trapas
      17
    • Cože
      14
    • Sladký
      6