Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zkurv*synko, chceš taky jednu? Banda dívek se drsně servala před hotelovkou v Plzni

    O nebezpečném fenoménu dětských rvaček se ví už delší dobu. Policie i rodiče jsou ale téměř bez šance! Sígři se většinou sejdou na odlehlém místě, obestoupí je dav kamarádů a pustí se do sebe hlava nehlava. Po internetu se šíří nová nahrávka, na které si vyřizují účty dívky z Plzně, banda spolužáků je sleduje a natáčí na mobil. Sedmnáctiletá studentka si z rvačky odnesla zranění. Do konfliktu se vmísil také otec jedné z účastnic bitky, který jinou teenagerku udeřil pěstí a srazil k zemi!

    Redakce Expres.cz v minulosti několikrát upozornila na to, že si česká mládež oblíbila nebezpečnou zábavu v podobě domluvených bitek. Teenageři se baví tím, že se mlátí na veřejných místech, a jejich kamarádi je při tom ještě natáčí. 

    Nahrávky bitek se poté objevují na sociálních sítích v tajných skupinách. Do několika těchto skupin získali redaktoři Expresu přístup.

    Po internetu se nyní šíří nové video z Plzně, které znázorňuje incident ze 4. října. Podle serveru Krimi Plzeň se nedaleko od hotelové školy v parku servalo několik dívek.

    Napadenou studentku s batohem v jednu chvíli drží tři její sokyně. Jedna ji tahá za vlasy, další dvě zasazují údery do těla i do hlavy. 

    „Chceš taky jednu, ty zkurv*synko jedna?“ volá agresivní dívka v růžovém tričku na svou vrstevnici.

    Opodál se perou další dívky. Padají rány pěstí i kopy do břicha. Kamarádi stojí kolem dívek a bitku si natáčejí na mobil.

    Kromě mladíků je v davu také dospělý muž v červeném triku. Podle výše uvedeného serveru se jedná o otce jedné z dívek. V závěru nahrávky praští napadenou studentku a srazí ji k zemi.

    „Hej, do p*či, přijede hlídka,“ vykřikne jedna z dívek na konci nahrávky.

    Mládež se servala před plzeňskou hotelovou školou.

    Čtrnáctiletá dívka skončila se zlomeným žebrem a poraněnou ledvinou

    Zatím není zřejmé, proč se studentky před hotelovou školou praly. Podle dostupných informací si jedna z napadených dívek odnesla z rvačky blíže nespecifikované zranění.

    Server Krimi Plzeň, který spravují hasiči a policisté, uvádí, že ačkoliv je velká část města pokryta kamerovým systémem, v této frekventované lokalitě je zatím pokrytí nedostatečné. Policie tedy žádá, aby se jí ozvali svědci incidentu.

    Konkrétně město Plzeň je poslední dobou rájem dětských bitek. Před několika měsíci došlo k rvačce dvou teprve čtrnáctiletých dívek u Škoda sport parku. Jedna ze školaček skončila se zlomeným žebrem a poraněnou ledvinou.

    Pár týdnů poté si v plzeňském obchodním domě domluvilo bitku zhruba třicet dětí. Nejmladším bylo jedenáct let! 

    Naštěstí ale na konflikt upozornila policii svědkyně a strážníci agresivní školáky zastavili ještě předtím, než se někomu něco stalo.

    Máte informace o bitce studentek v Plzni? Ozvěte se nám na tip@expres.cz.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 5:02 neděle 13. února 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      100
    • Haha
      24
    • Tvl
      18
    • Super
      12
    • Sladký
      12
    • Cože
      8
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...