Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vezmi ho na zem a dej mu! Dva kluci z Prahy se rvali mezi auty, kamarádi je natáčeli

    Na sociálních sítích se objevilo další video, v němž je zachycena drsná rvačka českých teenagerů. V jedné z ulic hlavního města Prahy se mezi sebou servali dva mladíci, pravděpodobně šlo o třídní rivaly, kteří si takto řešili své spory. Z nahrávky je evidentní, že chlapci mají zkušenosti s bojovými sporty. Jeden z nich toho druhého svalí k zemi a pak vrstevníka po vzoru MMA zápasníků „dobíjí“ na zemi. Rvačku sledovali jejich kamarádi, kteří je hecovali k ještě většímu násilí. Mezi přihlížejícími byla i minimálně jedna dívka.

    V posledních měsících jsme vás několikrát informovali, že se v Česku rozjel fenomén dětských bitek. Teenageři se baví tím, že se mlátí na veřejných místech, a jejich kamarádi je při nebezpečné zábavě ještě natáčí. 

    Nahrávky bitek se poté objevují na sociálních sítích v tajných skupinách. Do několika těchto skupin získali redaktoři Expresu přístup. 

    V instagramové skupině, kterou spravují sígři z Prahy, se před několika dny objevilo video, v němž se mlátí dva mladíci z hlavního města České republiky. Rvačka proběhla v ulici mezi zaparkovanými auty.

    V komentářích jeden z vrstevníků naznačuje, že chlapci ve videu chodí do stejné třídy a dlouhodobě mají mezi sebou spory, které se rozhodli vyřešit tímto způsobem.

    Z nahrávky je evidentní, že oba mladíci mají zkušenosti s bojovými sporty. Nejprve si vymění několik úderů „v postoji“, od začátku má navrch chlapec v červeném triku, jehož ostatní oslovují jako Michala.

    „Michale, musíš na zem, dělej, dej mu, pojď,“ křičí na mladíka v červeném triku jeho kamarádi. Na nahrávce zazní i dívčí hlas. „Klepu se více než on,“ říká ve videu dívka, která bitku nadšeně sledovala.

    K drsné bitce dvou teenagerů došlo v Praze.

    Teenager po chvíli vyslechne rady od svých kamarádů a složí soka v černém tričku k zemi. Tam ho poté zasype tvrdými údery do obličeje, jako to dělají slavní MMA zápasníci.

    Ti ale na rozdíl od pouličních sígrů mají na rukou rukavice, jsou trénovaní, hlídá je rozhodčí a k dispozici mají po ruce i lékaře.

    Nahrávka končí po minutě, vypadá to ale, že bitka pokračovala dál. „Pošlete mi to pak někdo?“ ptá se kamarádů ve videu jeden z mladých diváků.

    Mladík svého třídního soka dobíjel na zemi.

    Matka zbité dívky z Plzně má strach, že přijde další útok

    Česká mládež bere domluvené bitky na veřejnosti jako zábavu a adrenalin. Neuvědomují si ale, jak málo stačí k tomu, aby došlo k opravdovému neštěstí.

    Například čtrnáctiletá dívka z Plzně, kterou před zraky kamarádů zbila její třídní rivalka kvůli údajným pomluvám, si z bitky odnesla zlomené žebro a odraženou ledvinu a její matka je strachy bez sebe, že brzy přijde další útok.

    „Je vychovaná tak, že se nepere. Mám z toho strach, protože jí vyhrožovali, že když to někomu řekne, bude to ještě horší,“ řekla pro server Krimi Plzeň matka napadené dívky.

    „Stála spousta dětí okolo a natáčely si to, tato skupinka se baví tím, že napadají lidi. Je hrozné se na to koukat,“ dodala žena z Plzně.

    Více o dětských bitkách v Česku se dočtete ZDE.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 22:05 čtvrtek 21. října 2021. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      33
    • Tvl
      15
    • Sladký
      9
    • Super
      8
    • Haha
      7
    • Cože
      6
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...