Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Pavlovi fandili influenceři, hlavně Peroutka a Shopaholic Nicol. Prima řekla, kde se vzali

    Milan Peroutka se s Petrem Pavlem zdravil jako se starým známým. | foto: Michal Růžička, MAFRA

    Primácká předvolební debata měla opět drajv, za což můžeme vděčit hlavně akčnímu publiku. To bylo i tentokrát rozděleno na fanoušky Andreje Babiše a Petra Pavla. Expremiérovi drželo palce několik spolustraníků, nechyběla mezi nimi Alena Schillerová nebo Karel Havlíček. Generálovi aplaudovalo pro změnu několik celebrit, vedle herečky Evy Holubové také influenceři, třeba Shopaholic Nicol s Milanem Peroutkou. Jak se v publiku vzali a čí to byla iniciativa?

    Herečka Eva Holubová vzala místo v první řadě v nejužším okruhu Petra Pavla. Na hlavě měla kšiltovku s nápisem „generál“, toho ostatně výrazně podporuje na sociálních sítích.

    Diváky překvapila také účast několika influencerů. Uprostřed seděla například dvojice Shopaholic Nicol a Milan Peroutka, kteří spolu v minulosti uváděli Snídani s Novou.

    Milan Peroutka se zdraví s Evou Pavlovou. Sedí vedle něj parťačka Shopaholic Nicol.

    Účastnice loňského Survivoru tleskala při projevech Pavla, její parťák se dokonce jak s generálem, tak i jeho manželkou zdravil jako se starými známými. Několik řad pod nimi seděla Anna Šulcová, která se nepřikláněla na ničí stranu.

    Ta pak na Instagramu vysvětlila, že byla i na několika předchozích debatách, ovšem většinou seděla v ústraní. Tentokrát Prima influencery posadila přímo do světla reflektorů.

    Anna Šulcová na prezidentské debatě na Primě

    Nepochybně šlo o záměr přilákat k hlavnímu programu co nejvíce diváků včetně mladších ročníků. Jaké je ale pozadí účasti influencerů v debatě? Přišli sami jako fandové, nebo se jedná o spolupráci?

    „S influencery pracujeme už dlouho, účastnili se politických debat i vloni na podzim. Takže dáme několik míst k dispozici a náš influencers care master vybírá, kdo je nejvhodnější. Někteří se ale hlásí i sami,“ prozradil nám zdroj přímo z Primy.

    Týmu Petra Pavla vévodila herečka Eva Holubová

    Zda známé tváře sociálních sítí dostávají za svou přítomnost na debatě zaplaceno, není jasné. Zcela jistě to ale neplatí pro tým Andreje Babiše, který vedle manželky Moniky tvořili jeho parťáci z hnutí ANO.

    Nechyběla Alena Schillerová nebo Karel Havlíček, dorazil ale třeba i pražský zastupitel Ondřej Prokop. Babiš se pak po debatě fotil také s fanoušky z řad lidu.

    Andrej Babiš se fotil s fanoušky. V ruce přitom třímal dárek od Petra Pavla.

    Jak je právě z těchto fotek vidět, ze studia si v područí odnesl také kousavý dárek od Petra Pavla: zarámovaný pátý článek Severoatlantické smlouvy.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 14:36 pátek 26. května 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      135
    • Super
      14
    • Haha
      9
    • Tvl
      8
    • Sladký
      6
    • Cože
      5
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...