Válečná reportérka Darja Stomatová: Přiznala lásku ke kolegovi Honzovi! Teď jde za ním do ČT

Od počátku ruské invaze na Ukrajinu byla ústřední postavou válečného zpravodajství. Darja Stomatová pro CNN Prima News mapovala dění třeba i z obsazeného Charkova, odkud s kolegou, kameramanem Jánem Schürgerem, vysílali jako poslední zahraniční štáb. Teď se právě tito dva parťáci dali dohromady i coby životní partneři. Stomatová vztah odhalila na Instagramu.

„Krásného Valentýna všem zamilovaným. Mějte se rádi, i přes všechny starosti,“ napsala Darja na Instagramu.

Fanoušci okamžitě poznali, že oním vyvoleným je kameraman Honza, s nímž toho na Ukrajině prožila více, než si dokáže obyčejný člověk představit.

Krásného Valentýna všem zamilovaným ❤️Mějte se rádi, i přes všechny starosti.

14. února 2023 v 21:41, příspěvek archivován: 22. února 2023 v 14:07

Expresu odtamtud společně poskytli několik rozhovorů o tom, jak na ně vojáci mířili a nabíjeli zbraně nebo jak se podél silnic povalují těla Rusů, pravděpodobně pro výstrahu (psali jsme ZDE a ZDE).

Jak se zdá, právě permanentně vypjatá situace svedla dvojici kolegů dohromady. I když aktuálně na Ukrajině už nejsou a objíždějí besedy či autorská čtení s knihou Pod štítem Charkova, na růžích ustláno nemají.

Reportérka CNN Prima News Darja Stomatová u zdemolované charkovské školy

Na pozadí jejich vztahu se propírá poměrně třaskavý odchod Darji Stomatové ze CNN Prima News, kde se nepohodla s vedením.

„V době války Darja fungovala skvěle v terénu, o to těžší bylo vracet se za kolegy do redakce do ,mírového‘ zázemí. Naše ambice ukazovat na obrazovce její práci častěji, například i v roli expertky ve studiu CNN Prima News, se bohužel nesetkala s pochopením,“ uvedla televize.

Pikantní v tomto ohledu je, že oba nakonec zamířili ke konkurenci. Schürger už je nějaký čas ve službách České televize, Stomatová si na Kavčích horách nově plácla také a brzy zamíří za svým partnerem.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 20:52 čtvrtek 22. června 2023. Anketa je uzavřena.

  • 87
  • 42
  • 12
  • 11
  • 10
  • 10

Mohlo Vás také bavit