Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Boris Kollár měl vážnou nehodu. Tentokrát si domů nevezl transku, ale Miss Universe

    Boris Kollár měl vážnou dopravní nehodu. Ve voze s ním byla i Miroslava Fabušová. | foto: Autor: Koláž Expres

    Předseda slovenského parlamentu Boris Kollár měl před několika dny vážnou dopravní nehodu, při níž nebyl ve voze sám. Milovníkovi žen, který se nebrání ani experimentování s transsexuály, dělala společnost finalistka Miss Universe z roku 2001 Miroslava Fabušová. Co tato dnes už plastiková kráska ve vládní limuzíně dělala, nechce ani jeden z účastníků nehody prozradit. Pro připomenutí: slovenský alfasamec Kollár se pyšní už jedenácti dětmi, které si pořídil rovnou s desítkou žen.

    Že má Boris Kollár slabost pro krásné ženy, se ví dlouho, Nějaký čas už se také ví, že mu v některých případech stačí, když společnice jen jako žena vypadá.

    Nejnovějším Kollárovým úlovkem byla zřejmě Miroslava Fabušová, která se sice v roce 2001 dostala do finále soutěže Miss Universe, ale aktuálně je kvůli plastickým operacím k nepoznání.

    Tmavovláska dělala politikovi společnost při jeho cestě služebním vozem, která dopadla vážnou nehodou. Všichni zúčastnění museli být převezeni do nemocnice.

    „Aktuálně se předseda parlamentu nachází v univerzitní nemocnici ve stabilizovaném stavu a při vědomí,“ uvedla Kollárova mluvčí Michaela Jurcová s tím, že se bude politik zotavovat řadu týdnů. Po nehodě měl zlomený obratel.

    O nehodě jako první informoval slovenský premiér Igor Matovič. Nedlouho poté se začalo spekulovat, kdo byla neznámá žena v jeho voze.

    Každý si musel vzpomenout na nedávno zveřejněné zprávy, v nichž Kollár flirtoval s transgender modelkou Paris Nemc, se kterou fantazíroval o sexu v autě. Na něj podle jeho slov nikdy nedošlo a ani dojít nemělo.

    „Tato osoba, příslušník LGBTI, mi napsala. Začal jsem s ní komunikovat a bavil jsem se tím. Byla to pro mě fakt zábava, v životě jsem ji neviděl. Přiznám se, že jsem si dělal legraci, byl jsem zvědavý, kam až je schopná zajít,“ uvedl tehdy Kollár, který se prý nemá za co omlouvat.

    Jaké plány měl Kollár se slovenskou sexbombou, není jasné, prozradit to nechce ani Fabušová, která pouze potvrdila, že po nehodě skončila na JIP.

    Zdravotní stav obou se zlepšuje a žádné vážnější následky podle lékařů nehrozí. Dobrou zprávou pro Kollára je také vyjádření slovenského ministerstva vnitra, které uvedlo, že předseda se žádného prohřešku nedopustil a ve svém služebním vozidle může vozit, koho bude chtít.

    Boris Kollár měl vážnou dopravní nehodu. Ve voze s ním byla i Miroslava...

    Na Slovensku nehoda známého milovníka žen vyvolala pořádnou vlnu lidové tvořivosti. Nejčastěji si Slováci dělají legraci z toho, že Kollár nic neponechal náhodě a na večer s krásnou modelkou se vybavil ochranou. To v narážce na to, že vedle řidiče byla ve voze ochranka.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:35 středa 24. února 2021. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      75
    • Tvl
      37
    • Trapas
      35
    • Super
      32
    • Sladký
      21
    • Cože
      20
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...