Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Mejdan české repre: Pokrytce Coufala řeší i v Anglii! Šilhavého bránil, pak mu vrazil dýku do zad!

    V pondělí je měl čekat klíčový zápas v boji o postup na EURO 2024. Místo potřebné regenerace po pátečním duelu s Polskem (1:1) vyrazili tři čeští fotbaloví reprezentanti na noční tah do olomouckého baru Belmondo. Vladimír Coufal, Jakub Brabec a Jan Kuchta vydrželi flámovat až do ranních hodin. Krátce poté, co se fotky objevily v médiích, byli hříšníci z národního týmu vyřazeni. Největší kritika se nyní valí jednoznačně na prvního jmenovaného. Coufala, který letos válí v londýnské West Hamu, řeší i britský bulvár! Jako jeden z hlavních lídrů týmu navíc ukázal, jak si váží hlavního kouče Jaroslava Šilhavého, kterého Coufal přitom ještě nedávno hájil před ostrou kritikou.

    Na víkendovou pařbu českých fotbalistů v olomouckém baru Belmondo jako první upozornil web iSport.cz . Vladimír Coufal, Jakub Brabec a Jan Kuchta na diskotéce pravděpodobně zapíjeli páteční remízu 1:1 v Polsku.

    Večírek, na kterém se objevil i bek olomoucké Sigmy Filip Novák či člen Výkonného výboru FAČR Tomáš Neumann, se táhl do ranních hodin a na sociálních sítích se objevují už velmi zajímavé fotky videa.

    Na jedné nahrávce, která se aktuálně šíří internetem, jde stoper Jakub Brabec velmi nejistým krokem po vozovce a před jedoucími auty ho zachraňuje jeho parťák Vladimír Coufal. „Brábo, Brábo,“ je slyšet na videu.

    Trojice hříšníků, která nyní čelí obří kritice nejen od osobností z fotbalového prostředí, byla okamžitě vyřazena z kádru.

    „Pro mě je to velké zklamání a velká komplikace. Nešlo to udělat jinak. Hráči se omluvili a opustili sraz. Věřím, že to neovlivní naši přípravu na důležitý zítřejší zápas,“ řekl před novináři reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý.

    Vladimír Coufal a Jaroslav Šilhavý

    Šilhavého nejvíce muselo mrzet chování bývalého hráče pražské Slavie Vladimíra Coufala. Zkušený bek platil za jednoho z lídrů a měl by jít mladším hráčům příkladem. Oporu londýnského West Hamu navíc řeší i britský bulvár, který na Coufalovi nenechal nit suchou.

    „Vladimír Coufal, hvězda West Hamu, byl potupně poslán domů z reprezentačního srazu za porušený týmových pravidel,“ píše například deník The Sun.

    Vladimír Coufal

    Pokrytec Coufal: Šilhavého se zastával, teď mu vrazil kudlu do zad! Zamkl si profily na sítích

    Coufal je pod největší palbou kritiky také z toho důvodu, že se v očích mnohých zachoval jako ukázkový pokrytec. Ještě nedávno se totiž v médiích vehementně zastával kouče Jaroslava Šilhavého, po jehož odvolání se už nějakou dobu volá. Coufal tehdy tvrdil, že pod Šilhavým vše šlape jako hodinky.

    „Pan Šilhavý má obrovský respekt. Tím, jak k nám přistupuje, jak pracuje nebo co jako hráč i trenér dokázal. Osobností a respektem bych ho k (trenérovi West Hamu) Davidu Moyesovi klidně přirovnal, jsou to podobné typy. Někdo ho může kritizovat, každý na to má právo. Ale chtěl bych vidět, jak by si tihle lidé získali od hráčů respekt, jako má on,“ uvedl před časem Coufal.

    „Od doby, co přišel trenér Šilhavý, táhneme všichni za jeden provaz. Nikdo není víc než tým. Máme skvělou partu hráčů, trenérů, všech dalších lidí v realizáku, media týmu. O to víc mě mrzí, jak je reprezentace občas vnímaná. Všichni děláme maximum, abychom reprezentovali celou zemi co nejlíp,“ dodal klíčový hráč nároďáku, který ale po necelých dvou měsících od rozhovoru spolu se svými parťáky vrazil Šilhavému kudlu do zad.

    Coufal navíc místo aby se k situaci postavil čelem a omluvil se veřejně fanouškům i kouči Šilhavému, tak si zbaběle zamkl profily na sociálních sítích, kde je přitom jinak velmi aktivní a před veškerou kritikou se schovává.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:00 úterý 19. března 2024. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      8
    • Super
      5
    • Trapas
      5
    • Cože
      4
    • Tvl
      3
    • Sladký
      2