Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Hamáčkův „trénink“ s Mikuláškem: Nic jsem nedostal, peníze bych ale vzal, říká zápasník

    O politiku se nezajímám a nikomu neradím, koho by měl volit, říká zápasník Václav Mikulášek, který se stal hvězdou spotu šéfa ČSSD Jana Hamáčka. Od svých kolegů z české MMA scény si vyslechl chválu za dobrý herecký výkon, ale také kritiku. Podle některých se Mikulášek „zaprodal“. Bijec, který před časem zápasil s Karlosem Vémolou, ale tvrdí, že za video nedostal ani korunu. „S prominutím by mi ale nevadilo, kdybych dostal,“ nechal se slyšet zápasník.

    Do sněmovních voleb zbývá ještě něco málo přes dva týdny, už teď ale lze téměř s jistotou říci, že o největší předvolební bizár se postaral současný vicepremiér a předseda ČSSD Jan Hamáček.

    Ministr vnitra a lídr stále více a více se potápějící strany na sociální síti uvedl, že přijal výzvu a dorazil na trénink s populárním MMA zápasníkem Václavem Mikuláškem alias Babou Jagou.

    Z jejich údajného tréninku vzniklo ale jen krátké podivné video, které působí jako odfláknutý a nicneříkající předvolební spot.

    „Lidé asi vědí, jaký názor mám na politiku, je mi to úplně jedno. Jednou sedíme v gymu a kluci, že si uděláme z někoho prdel, no tak jsem napsal panu Hamáčkovi: Přijď na trénink. A on přišel. Klobouk dolů, málokdo přijde, ať už nějaký hater, anebo člověk, co říká, ze mě zbije. On jediný přišel, tak za mě všecka čest,“ uvedl na sociální síti zápasník Mikulášek.

    Jan Hamáček se střetl tváří v tvář se zápasníkem Mikuláškem alias Babou Jagou.

    Nedostal jsem ani korunu, říká Mikulášek

    Ranaři z Bohumína, který se proslavil zápasem s Karlosem Vémolou, ale mnozí jeho historku příliš nevěří a podezírají ho, že se zaprodal.

    „Kdyby nebylo pár dní do voleb, bylo by to jedno. Takhle je to prostě předvolební kampaň,“ napsal známému bijci MMA trenér Honza Tesárek.

    „Nedostal jsem ani korunu. S prominutím by mi ale nevadilo, kdyby ano,“ reagoval na kritiku Mikulášek.

    „Máš 55 tisíc sledujících na Instagramu a vychvaluješ Hamáčka v komentářích. Ačkoliv to od tebe není myšlené jako reklama nebo kampaň, kampaň to je,“ přidal se jeden z fanoušků populárního ranaře.

    Václav Mikulášek je populární český MMA zápasník. Politika ho prý nezajímá.

    Jiní diskutéři se zase hodně divili, proč ze zmíněného tréninku nevzniklo žádné autentické video, ale pouze krátký spot, z něhož Hamáček vychází jako odvážný chlapík.

    „Nechápu, proč sem každý tahá politiku. Já o tom vím p*ču,“ hájil na Instagramu Mikulášek.

    Jan Hamáček se střetl tváří v tvář se zápasníkem Mikuláškem alias Babou Jagou.

    Našli se ale tací, jimž se virální video zamlouvá. Například Mikuláškův kamarád a kolega z gymu Miroslav Brož, kterého už toto sobotu čeká na turnaji Oktagon 28 zápas s Francouzem Emmanuelem Dawou. 

    „Top,“ okomentoval krátkou nahrávku borec s přezdívkou Inkvizitor.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 pátek 21. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      26
    • Haha
      20
    • Super
      13
    • Tvl
      10
    • Cože
      8
    • Sladký
      7
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...