Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Rozvádějící se ikona Sparty Jun: Miminko se sexy Petrou! Ta prozradila detaily vztahu

    Tomáš Jun sice stále ještě není rozvedený, ale pochlubil se, že čeká dítě s krásnou přítelkyní Petrou. | foto: Koláž Expresu

    S pražskou Spartou vybojoval pět ligových titulů a právem mu tedy náleží status klubové ikony. Když Tomáš Jun (39) válel na trávníku, měl pověst chladnokrevného střelce. Svou životní trefu ale, zdá se, trefil v osobním životě! Bývalý skvělý útočník, který sázel góly také v Rakousku i v Turecku, se sice aktuálně rozvádí, ale vypadá velmi spokojeně po boku přítelkyně Petry (30), se kterou navíc čeká miminko. „Tomáš je strašně pozitivní a hodný člověk,“ svěřila se Expresu mladá kráska, která se po boku Tomáše Juna pohybuje už zhruba rok. Kdo udělal první krok?

    Před pár měsíci vyšlo najevo, že se bývalý sparťanský kanonýr Tomáš Jun rozvádí a našel si novou přítelkyni v podobě krásné Petry, která je velmi aktivní na sociální síti Instagram.

    Potetovaná kráska na svém profilu často sdílí společné fotky s Tomášem, nedávno se veřejně pochlubila, že je těhotná, a svým sledujícím ukázala rostoucí bříško.

    „TeeJay už skvělým tátou je, já doufám budu dobrou mámou. Čas letí, junior/ka roste, už to nejde dál tutlat. Bylo to náročné období, ale teď máme čas začít se těšit,“ napsala nedávno na Instagramu Petra, které v komentářích gratulovala například i manželka Davida Limberského Lenka.

    Petra a Tomáš čekají miminko.

    Expresu se pak partnerka Tomáše Juna svěřila, jak se s bývalým hráčem pražské Sparty dala vlastně dohromady. Pikantní je, že Petra, která je velkou fotbalovou fanynkou, pochází ze slávistické rodiny.

    „Žijeme spolu rok, první kontakt navázal Tom. Já ho znala podle jména, ale táta je slávista, takže jsem vyrůstala hlavně na tom. Zpětně jsem si pouštěla sestřihy všech jeho gólů v kariéře. Tomáš je celkově strašně pozitivní a hodný člověk, ve fotbale byl hladový po gólech,“ pěje na Juna ódy jeho láska.

    Petra Škytová

    Co se miminka týče, pohlaví už Petra i Tomáš znají, ale zatím ho nechtějí prozrazovat.

    „Pohlaví víme, ale potvrzené ho budeme mít až v následujících dnech, tak si to ještě necháme pro sebe,“ svěřila se nám mladá kráska, jež pracuje coby office manažerka v hráčské agentuře RBR SportConsult.

    Petra Škytová

    „Na mateřskou odcházím v březnu, do té doby se chci plně věnovat práci, která mě baví a naplňuje. Tomáš má své podnikání, má fotbalovou akademii v Praze a ve Vídni a chystá ještě další byznys, o kterém zatím nechceme mluvit,“ řekla redaktorovi Expresu Petra Škytová, která je velkou fotbalovou fanynkou a na mnoho lidí by mohla působit i coby fotbalová blogerka.

    „Jako fotbalová blogerka si určitě nepřipadám, fotbal mám ale ráda. Navštívila jsem hodně zahraničních stadionů. S Tomášem jezdíme hodně na Austrii, byli jsme ale třeba i na PSG nebo Bayernu,“ rozpovídala se Junova partnerka.

    Petra Škytová je velkou fotbalovou fanynkou

    V Rakousku si Tomáše váží více než ve Spartě

    Jak již bylo zmíněno výše, Tomáš Jun se Spartou vybojoval pět mistrovských titulů, v sezoně 2004/05 se navíc stal nejlepším ligovým střelcem a klubu ještě vydělal velké peníze přestupem do Turecka.

    I tak má ale jeho přítelkyně Petra pocit, že si jeho odvedených služeb více váží v Rakousku, kde válel za tamní Austrii Vídeň. „Ten rozdíl určitě oba vnímáme. Celkově se na Austrii k Tomášovi chovají pokaždé velmi vstřícně,“ uvedla Petra.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 6:52 čtvrtek 13. dubna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      57
    • Sladký
      23
    • Haha
      18
    • Tvl
      16
    • Super
      14
    • Cože
      12