Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Organizace RedFace láká na bizár roku: Ukrajinci proti Romům v kleci!

    Organizace RedFace, jež chystá svůj druhý galavečer, odtajnila účastníky speciálního zápasu 2 na 2. Na jedné straně budou mladí ukrajinští zápasníci, kteří budou bojovat proti Romům. Petr Diviš, majitel nedávno vzniklé organizace, Expresu přiznal, že jde o reakci na poslední události, kdy na území České republiky došlo k několika konfliktům mezi Romy a Ukrajinci. „Radši ať si to vyřídí takhle v duchu fair play, než aby se scházeli někde a bodali se noži,“ tvrdí promotér.

    Redakce Expresu se zúčastnila čtvrtečního natáčení podcastu RedFace 2 Face, kdy proti sobě tváří v tvář tentokrát stanuli zápasníci Petr Pastýřík a Michal Severa alias Ultrapárek.

    První jmenovaný se dlouhé roky živí jako policista, jeho soupeř je naopak brněnský hokejový chuligán. Není tedy divu, že zápas je fanoušky označován jako boj dobra se zlem.

    „Je to široký pojem, je strašně individuální. Spoustě lidí se líbí to, co dělá tady parťák, spoustě lidí se líbí to, co dělám tady já,“ řekl Pastýřík.

    Jeho soupeř, jehož na natáčení přišlo podpořit několik jeho kamarádů, souhlasil.

    Severa během podcastu zmínil fámy, které se o Pastýříkovi údajně šíří po internetu. Prý už není příslušníkem Policie ČR. To však urostlý bijec rázně popřel. „Můžu ukázat placku, jestli chceš,“ pravil Pastýřík. „Já už jsem jich viděl dost,“ reagoval chuligán.

    Petr Pastýřík a Michal Severa

    Michial Severa

    V kleci se budou mlátit Ukrajinci a Romové. Promotér vysvětlil, jak nápad vznikl

    Na akci, která se odehrála v restauraci JK House, již vlastní podnikatel Jan Kočka, organizace RedFace odhalila také překvapení na nadcházející turnaj.

    Jedná se o speciální zápas 2 na 2. V jednom dvojčlenném týmu budou bojovat Ukrajinci, v druhém Romové. Majitel organizace Petr Diviš Expresu přiznal, že zápas je jakousi reakcí na dění ve společnosti. V nedávné době totiž došlo k několika konfliktům mezi Romy a Ukrajinci.

    RedFace

    „Napjatou až nevraživou atmosféru mezi oběma tábory sledujeme už delší dobu. Napadají se a nenávidí. My jsme byli kontaktováni jak Ukrajinci, tak Romy a komunikujeme s nimi. Řekli jsme si, že to uděláme v duchu fair play, aby si to vyřídili sportovně,“ řekl pro Expres.cz Petr Diviš.

    „Půjdou proti sobě váhově stejní kluci, co trénují, a mají možnost si to jednou provždy vyřídit. Radši ať si to vyřídí takhle v duchu fair play, než aby se scházeli někde a bodali se noži,“ dodává majitel RedFace.

    RedFace

    Kontroverzní zápas není jediným lákadlem na turnaj, který se uskuteční 9. září v pražské UNYP aréně. Podle Diviše se galavečeru zúčastní alespoň v roli fanoušky populární influencer Sajad Gharibi alias íránský Hulk. Ten už se na Instagramu pochlubil fotkou, jak cvičí v tričku RedFace.

    Sajad Gharibi už trénuje v tričku RedFace.

    „Přijede na náš turnaj 9. září a už má zařízený hotel. Ta jednání byla hodně těžká, bylo to na delší dobu. Často poslouchal od lidí kritiku, ale on na sobě teď hrozně dře a zaslouží si dostat šanci. Je každý den ve fitku od rána do večera. Je to světová persona, říkám mu to každý den. Chce světu ukázat, že je v něm ta íránská síla,“ tvrdí Petr Diviš, který nám přiznal, že íránský Hulk je mnohem dražší investicí než tuzemští influenceři.

    „To stoprocentně. Bavíme se o penězích, které dostává třeba Karlos Vémola nebo další největší hvězdy jiných organizací. Se vším všudy jsou ty náklady pro něj opravdu hodně vysoké,“ netají se majitel RedFace.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:00 sobota 23. prosince 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      34
    • Haha
      16
    • Super
      11
    • Cože
      11
    • Tvl
      9
    • Sladký
      7