Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Jágr chtěl do Kladna Vampolu, Boleslav to zatrhla: Bojíte se mě, zaútočil hokejista

    Jágr chtěl do Kladna Vampolu, Boleslav řekla ne. A je z toho pěkná mela! | foto: Instagram, Profimedia

    Jaromír Jágr má smůlu, kamarád a parťák ze zlaté reprezentační éry Petr Vampola jeho Kladnu nepomůže. Když ho povolal do boje proti Mladé Boleslavi, soupeř Vampolův start stopl, protože patří k jeho kmenovým hráčům. To ovšem útočník, který aktuálně nastupuje za prvoligovou Slavii a s Jágrem se dohodl na střídavém startu v Kladně, nenese dobře. „Mrzí mě to, asi ze mě mají strach,“ rýpl si Vampola do Boleslavi a klub ještě v příspěvku označil.

    Váleli spolu v reprezentaci, před rokem dotáhli Kladno zpět do extraligy. Teď chtěl Jaromír Jágr útočný tandem s Petrem Vampolou obnovit, jenže narazil. Stopku vystavila Mladá Boleslav, v níž je Vampola kmenovým hráčem a ze které hostuje v prvoligové Slavii.

    Kladenský šéf se s Vampolou a Slavií dohodl na střídavém startu, naskočit měl mistr světa z roku 2010 paradoxně právě do zápasu s Boleslaví. Ta ale řekla „ne“. A to Vampolu vytočilo tak, že na Instagram napsal pěkně rozhořčený status.

    „Kladeňáci, měl jsem dnes naskočit a zkusit vám pomoct. Bohužel Mladá Boleslav byla proti. Mrzí mě to od týmu, který má ty nejvyšší cíle, výborný mančaft a hraje dobrý hokej. Mají strach z hráče, který hraje už tři roky první ligu?! Asi ještě nepatřím do starého železa a jsem rád, že mě ve Slavii trénuje reprezentační trenér Miloš Říha mladší. Možná mám ještě šanci atakovat národní tým,“ napsal ironicky Vampola.

    „Když se mě bojí top tým z extraligy, který mě před cca třemi roky nechtěl... Kladeňáci, strašně jsem se na vás dnes těšil a věřil jsem, že pomůžu k tomu, abychom dnes vyhráli. Ale tak střihl jsem si rozbruslení, viděl se s klukama a dnes vám budu držet palce, ať to zvládnete,“ dodal a podruhé tak zdůraznil, že z něj nejspíš v Boleslavi mají strach.

    Příspěvek je o to pichlavější, že v něm Vampola instagramový účet Boleslavi označil. A ještě ke všemu si jej sdílel samotný Jágr s komentářem: „Ty vole, tak to budeme muset zlevnit vstupné.“

    Rýpl si i Jaromír Jágr.

    Vampola tím rozjel poměrně zajímavou rošádu. K situaci už se vyjádřil i manažer Boleslavi Jan Tůma, podle něhož je logické, že se klubu Vampolovo chování nelíbí.

    „Máme s Petrem Vampolou nějaké dohody a povinnosti a jako klub je dodržujeme a plníme. Logicky proto chceme, aby je dodržoval a plnil i Petr. Ví o tom Slavia i Kladno, proto vůbec nechápu, co se to teď děje,“ řekl Tůma pro Sport.cz.

    Petr Vampola s Jaromírem Jágrem v reprezentačním dresu

    „Že máme strach z hráče, který už nějaký čas hraje první ligu? To s tím přece nemá nic společného. Je přece úplně jedno, že jsme v tabulce třetí a Kladno jedenácté. Takhle to nefunguje. Petra jsme uvolnili na hostování do Slavie, což je v souladu s naší dohodou,“ dodal.

    Kladno o Vampolu stojí i nadále, je ale otázkou, zda se dokáže s Mladou Boleslaví domluvit. V pátečním vzájemném zápase si každopádně poradilo i bez něj a nakonec vyhrálo 3:1.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:18 neděle 5. dubna 2020. Anketa je uzavřena.

    • Super
      51
    • Trapas
      51
    • Haha
      49
    • Sladký
      46
    • Cože
      45
    • Tvl
      45
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...