Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Kuka a jeho nová partnerka Eva: Dceru parťáka Kadlece před spoluhráči tajil, říká kamarád

    Dlouhých pětadvacet let žil s bývalou hvězdou televize Nova Renatou Dlouhou (51), s níž má dvě děti. Nedávno se ale Pavel Kuka (54) objevil na veřejnosti po boku krásné a výrazně mladší blondýny. Expresu se poté podařilo zjistit, že se jedná o bývalou tenistku Evu Kadlecovou (33), dceru někdejšího reprezentačního kapitána Miroslava Kadlece, s nímž legendární „Kukagól“ válel v Německu. Pavel i Eva zatím svůj vztah nekomentují a soukromí si přísně střeží. Jejich společný známý ale pod zárukou anonymity naznačil, jak se rodila jejich vzájemná náklonnost. „Je to mezi nimi čerstvé. Pavel to zatajil i před svými spoluhráči z fotbalu. Nikdo o tom nevěděl,“ svěřil se Expresu kamarád Pavla Kuky, který dobře zná i Evu Kadlecovou.

    Bývalý útočník pražské Slavie Pavel Kuka se poslední dobou ve společnosti objevoval spíše bez doprovodu. Všechny tak překvapilo, když na oslavu legendárního kanonýra Jana Kollera do pražské Lucerny dorazil s pohlednou blondýnou. Krátce poté Kukova dlouholetá partnerka Renata Dlouhá Expresu potvrdila, že s někdejším ostrostřelcem už zhruba rok netvoří pár.

    Je pravda, že se naše cesty rozdělily. Byli jsme spolu pětadvacet let, loni jsme se rozešli. Důvody si nechám pro sebe, ale byl to klidný rozchod a s Pavlem jsme zůstali přátelé. Je to skvělý chlap a vycházíme spolu dobře,“ řekla Expresu bývalá hvězda televize Nova.

    Oslovili jsme i Pavla Kuku. Ten ale nechtěl komentovat ani rozchod s Renatou, ani případný nový vztah s výrazně mladší kráskou.

    „Nezlobte se, ale nevidím žádný důvod, abych se s vámi bavil o mém soukromí, je to pro mě naprosto nepřípustné,“ napsal nám Pavel Kuka, když jsme se ho ptali na identitu slečny, s níž ho zachytili fotografové Expresu v pražské Lucerně.

    Krátce poté se redakci Expresu podařilo zjistit, o koho šlo. Ženou, která Kuku na výše zmíněnou akci doprovodila, byla bývalá tenistka Eva Kadlecová, dcera někdejšího reprezentačního kapitána Miroslava Kadlece, s nímž Kuka hrál v Německu i v nároďáku.

    Pavel prý zatajil Evu před parťáky z fotbalu

    Stejně jako Kuka, tak i pravděpodobně jeho nová přítelkyně Eva nechtěla rodící se vztah komentovat a na naše dotazy nereagovala. Podle jejich společného známého, který se pohybuje v prostředí českého fotbalu, ale nepřál si být jmenován, jde o velmi čerstvý románek.

    „Pavel a Eva se znají dlouhé roky. Měli spíše kamarádský vztah, ale to, co je teď mezi nimi, je velmi čerstvé. To dokazuje i fakt, že o tom nevěděl nikdo z Pavlových spoluhráčů z fotbalu. Všichni se to dozvěděli z novin. On to před nimi zatajil,“ uvedl zdroj Expresu, který je toho názoru, že kamarádi Pavlovi nový vztah přejí.

    „Většina z nich ani nevěděla, že už není s Renatou. On si soukromí hodně hlídá a nemluví o tom v kabině prakticky vůbec. Všichni jsou s tím ale v pohodě. Nikdo neměl žádné blbé poznámky,“ dodává bývalý reprezentant, který pak v krátkosti nastínil, jak se mohlo přátelství mezi Pavlem a Evou změnit v něco více.

    „Oba spolu pracují na projektu Czech Team 96. Pavel je předseda a Eva mu s tím pomáhá. Často spolu hráli také tenis a golf. Pravidelně pořádali charitativní turnaje. Zatímco Renata (Renata Dlouhá, bývalá partnerka Pavla Kuky, pozn. red.) společenské akce příliš nevyhledávala a raději zůstávala doma, Eva je úplný opak a ráda chodí mezi lidi,“ svěřil se důvěryhodný informátor Expresu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:30 čtvrtek 10. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      33
    • Cože
      11
    • Super
      9
    • Tvl
      7
    • Haha
      3
    • Sladký
      1