Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ondřej Novotný o Vémolovi: Expresu prozradil plán, jak ho udržet v Oktagonu i po kariéře!

    Letos v červnu se Karlos Vémola (38) dočká vysněné odvety s Attilou Véghem (38). Po galavečeru v pražském Edenu má v plánu definitivně ukončit profesionální MMA kariéru. V souvislosti s jeho dalšími kroky se hodně spekuluje o přestupu do organizace Clash of the Stars, kde by si Vémola přišel na velké peníze a nejspíše by nemusel tolik shazovat a dřít. Šéf Oktagonu Ondřej Novotný ale nyní Expresu prozradil, že má plán, jak svou největší hvězdu udržet ve své stáji i po konci kariéry. „Je strašná spousta cest. Už se o tom bavíme nějakým způsobem,“ řekl Novotný.

    S Ondřejem Novotným jsme se potkali na slavnostní předpremiéře filmu Karlos, který pojednává o životě a kariéře slavného MMA bijce Karlose Vémoly.

    Šéf Oktagonu přišel na akci se svou manželkou Renatou Langmannovou a na kameru Expresu prozradil, co podle něj Vémola znamená pro tuzemskou MMA scénu.

    „Je jednou z nejdůležitějších osobností domácí scény. To je naprosto jasné. Bez Karlose bychom byli určitě o pár kroků zpátky,“ myslí si Novotný, který pak řekl, jak bude vypadat české MMA bez Karlose Vémoly.

    „Bude to dobrý, máme spoustu následovníků. Nikdo nebude jako Karlos. Budou jiné osobnosti. I on si přeje, aby to bylo jenom dobré. Myslím, že to jenom poroste a bude to zajímavé pořád stejně,“ odhaduje šéf Oktagonu.

    Ondřej Novotný s manželkou Renatou

    Okolo Vémoly krouží Clash, Novotný reaguje: Plán, jak ho udržet v Oktagonu i po kariéře!

    Redakce Expresu už v minulosti informovala, že Karlose Vémolu po konci profesionální kariéry plánuje do své stáje přetáhnout konkurenční organizace Clash of the Stars. Vémola na to téma zatím pouze vtipkuje, ale promotéři Clashe se tímto záměrem nijak netají.

    S Karlosem jsme v dlouhodobém kontaktu. U Karlose jsme ve fázi, kdy máme naplněný první autobus Kotlárovců a momentálně hledáme lidi do druhého,“ sdělil nám loni s trochou nadsázky promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy.

    „O zápase na konkrétním turnaji se ještě nejedná. Je to vše pouze ve fázi prvotních vztahů a jednání. Záleží také na smluvních vztazích,“ dodal pro Expres.cz Le Sy, který nám nyní sdělil, že ohledně případného přesunu Vémoly do Clashe zatím nedošlo k žádnému výraznému posunu ani oficiálnímu jednání.

    Novotný si evidentně uvědomuje, že konce Vémoly v Oktagonu by pro něj byla obří ztráta. Populárního bijce se tedy snaží udržet ve své organizaci i poté, co definitivně pověsí rukavice na hřebík.

    „Je strašná spousta cest, které se s Karlosem dají dělat. Je jenom na něm, co si vybere. Pro někoho, jako je on a ostatní kluci, co s námi ušli kus cesty, necháváme dveře otevřené a vždy to budeme vítat. Už se o tom bavíme nějakým způsobem, co bychom mohli a nemohli, teď se ale potřebuje soustředit na Odvetu století,“ prozradil své plány Novotný, jehož tým nyní dělá všechno pro to, aby turnaj Oktagon 58 vstoupil do dějin jako „světový event“.

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie