Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Z porodního sálu jsem mazal na trénink a do sauny! Muradov popsal, jak „zapil“ dceru

    Mnoho tatínků by příchod svého prvního dítěte oslavilo u piva a sklenky tvrdého alkoholu s přáteli v hospodě. Partner Moniky Bagárové (25) Makhmud Muradov (30) ale alkohol nepije, a tak narození dcerky Rumie oslavil po svém. Uzbecký MMA bijec s českým srdcem zamířil z porodního sálu rovnou na trénink, pak si s kamarády užil ruskou saunu.

    „Jsem šťastný, každý chlap to musí jednou zažít, každému to přeji,“ pravil Muradov poté, co konečně vstřebal fakt, že se z něj stal otec.

    Naší redakci poté zápasník popsal, jak probíhala oslava.

    „Oslavil jsem to tak, že jsem hned po porodu jel na trénink, večer jsem jel na další trénink. Potom jsem byl v ruské sauně, tam bylo jídlo a mí nejbližší kamarádi. Já nepiju, takže to oslavili oni za mě, zdravá bude určitě. Druhý den ráno jsem šel zase na trénink,“ svěřil se nám vždy usměvavý ranař.

    Leckdo si jistě myslí, že Muradov alkohol nepije kvůli své muslimské víře. Důvod je ale jiný.

    „Jsem sportovec a musím jít příkladem. Lidé mě znají, a když mě někdo uvidí opilého se toulat po ulici, není to hezké. Reprezentuji svou zem. Každý to máme jinak, ale já to beru takhle. Navíc když člověk pije alkohol, ty výkony nejsou takové,“ míní Muradov.

    Muradov a Bagárová už jsou od dnešního dne hrdými rodiči.

    Maminka plakala štěstím, příští rok letíme do Uzbekistánu

    Své dceři dal MMA zápasník jméno Rumia po své mamince a rodičům tak udělal velkou radost. Navíc partnerku Moniku ani nemusel dlouho přemlouvat, jméno se jí prý velice líbilo.

    „Během deseti vteřin jsme měli jasno. Rodiče z toho měli radost, maminka brečela, jsem rád, že jsem pro ně něco mohl udělat. Když jsou rodiče šťastní, jsem nejšťastnější. Bohužel tady ale teď kvůli koronaviru nemůžou být. Počkáme, a jakmile to co nejdříve bude možné, přijedou za námi. Příští rok zase s Monikou i malou poletíme do Uzbekistánu,“ poodhalil své plány Muradov.

    Makhmud Muradov se svými rodiči

    Návrat do klece již brzy

    V zámořské UFC Makhmud Muradov odzápasil zatím dva zápasy a oba dokázal vyhrát. 

    O třetí duel s Američanem Karlem Robersonem Muradov přišel kvůli pandemii koronaviru. Teď už to ale vypadá, že by se uzbecký bijec mohl brzy zase objevit v kleci.

    „Zatím čekáme, další týden už budou nějaké novinky. Ve Vegas už povolili turnaj, myslím, že brzy budeme vědět víc. Makám a myslím, že v kleci bych se mohl ukázat v červenci nebo v srpnu. Moc se na to těším,“ řekl nám Muradov.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 23:30 sobota 26. září 2020. Anketa je uzavřena.

    • Super
      102
    • Trapas
      53
    • Cože
      50
    • Haha
      49
    • Sladký
      45
    • Tvl
      45
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...