Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Trenér a kritik Sýkora se opřel do útočníka Vrány. Ten reagoval jako uražené dítě

    Těsně před čtvrtečním čtvrtfinálovým soubojem s Německem řeší hokejový svět spor dvou „ptáků“. Reprezentačního útočníka Jakuba Vránu (23) ostře zkritizoval bývalý trenér a dnes uznávaný expert Marek Sýkora (70). Vrána na jeho slova zareagoval jako uražené dítě. Prý toho pána vůbec nezná! Tomu ale těžko někdo uvěří...

    Marek Sýkora zkritizoval loňského vítěze Stanley Cupu po zápase se Švýcarskem, který nakonec Češi vyhráli 5:4.

    „Nejde do souboje, není vidět. Pár okamžiků mi stačilo k ujištění v názoru, že má manýry hvězd. Nevím, jestli to odkoukal od někoho z Washingtonu, každopádně by na to měl rychle zapomenout,“ řekl pro server iSport.cz Sýkora.

    „Čeká prakticky jen na nahrávku do jízdy, kdy uplatní svoji střelu. Schází mu vlastní aktivita. Přitom je to úspěšný mladý hráč, v NHL se prosazuje. Ale pro mě je jeho působení v národním týmu velkým zklamáním,“ pokračoval v ostré kritice uznávaný expert a bývalý úspěšný kouč.

    Vrána na šampionát přijel jako jedna z největších hvězd. Na turnaji zatím ale příliš nezáří a je dokonce na hraně vyřazení ze sestavy, což jistě nikdo nečekal.

    Jakub Vrána je pod palbou kritiky.

    Není tak divu, že střelec Washingtonu Capitals kritiku těžko snáší. Když se ho novináři zeptali, co říká na slova Marka Sýkory, Vrána zareagoval poměrně arogantně.

    „Já toho člověka neznám,“ překvapil Vrána.

    To je trochu nepochopitelný výkřik. Kdokoliv alespoň jedním okem sleduje český hokej, Marka Sýkoru jistě zaznamenal. Ať už jako hokejového experta, nebo coby úspěšného kouče. 

    Marek Sýkora je známý hokejový expert.

    Trénoval v Rusku či v Bělorusku a nikdo mu už neodpáře to, že objevil ruského útočníka Jevgenije Malkina, který už třináct let září v NHL v dresu Pittsburghu Penguins. 

    Když bylo Malkinovi šestnáct let, Sýkora mu coby kouč  Magnitogorsku dal první velkou šanci v dospělém hokeji.

    Vrána se své tvrzení, že Sýkoru nezná, snažil poté trochu zmírnit.

    „Nikdy jsem se s ním nebavil. Nechci ho soudit jako on mě, možná to tak vidí. Já jsem zkušený hráč a nechci si toto moc brát do hlavy. Chci se soustředit na to, abych podával co nejlepší výkon,“ řekl třiadvacetiletý hokejista.

    Zdá se, že Vrána kritiku od hokejového experta považuje za nějakou podpásovku. Od čeho ale jinak kritici jsou, než aby bez servítek pojmenovali chyby našich borců?

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 13:01 pátek 20. září 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      47
    • Super
      31
    • Haha
      17
    • Tvl
      15
    • Sladký
      14
    • Cože
      12
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...