Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bývalý kápo Slavie Gecov na luxusní párty s celebritami: Po kariéře vydělává miliony!

    Bývalý kápo Slavie Marcel Gecov: Mezi celebritami na Statku Oblík! | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

    Býval kapitánem pražské Slavie. Dostal se do slavné Premier League a kopal také v Belgii. Mnohem větší úspěchy ale někdejší mládežnických reprezentant Marcel Gecov (35) slaví po kariéře profesionálního fotbalisty. Ještě v dobách, kdy se proháněl po zeleném pažitu, se v jeho hlavě zrodil nápad, jak zbohatnout, a nyní by se mohl koupat v penězích! Gecov vybudoval developerskou firmu, která nyní spravuje nemovitosti za 1,3 miliardy korun a k tomu má několik dalších podnikatelských aktivit!

    V českém fotbale jsou fanoušci zvyklí spíše na příběhy hráčů, kteří promarnili svůj talent a utopili peníze v alkoholu či v automatech. Opakem je Marcel Gecov, který ve čtvrtek dorazil na velkolepou letní párty na Statek Oblík, kde se to jen hemžilo celebritami.

    Mejdan, kde pařila například Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem, kuchařka Kamu, Emma Smetanová s Jordanem Hajem či DJ NobodyListen, si Gecov vychutnal se svou krásnou partnerkou.

    I přestože působil velmi nenápadně, organizátoři akce se Expresu svěřili, že bývalý fotbalista spolupracuje s firmou Amazing Places, která velkolepý večírek plný osvěžujících drinků a lahodného jídla pořádala.

    Marcel Gecov na Statku Oblík

    Gecov, který býval oporou pražské Slavie a dostal se i do Premier League, ukončil slibně rozjetou kariéru před třicítkou. Těsně předtím než pověsil kopačky na hřebík, už začal řešit, co bude dělat po fotbalovém životě.

    Marcel Gecov na Statku Oblík

    V české lize si na maserati a porsche nevyděláte...

    Zrzavý sympaťák udělal tehdy hodně dobře, když se vrhl na podnikání. Z původně designového studia postupně vybudoval developerskou firmu, která dnes spravuje nemovitosti za 1,3 miliardy korun! Se svými společníky pak založil značku luxusního ložního prádla, koupil polikliniku v centru Prahy a rozjíždí také fyziokliniku.

    „Byl jsem sice fotbalista, ale vždy jsem uvažoval o tom, co dělat dalšího. Nebylo to tak, že jsem byl jen na stadionu a žil jenom fotbalem. Už jako malý jsem po tréninku šel do kůlny a začal jsem si vyřezávat, bavily mě manuální práce. Měl jsem představu, že bych měl třeba renovační dílnu na auta. Pořád jsem ve volném čase něco vymýšlel. Teď fotbal není a teď se jdu bavit,“ práskl o sobě Gecov v nedávném rozhovoru pro server Finmag.cz.

    „V české lize vyděláváte 70, možná 100 tisíc korun. Do té doby, než uděláte velkou smlouvu, na maserati nebo porsche prostě nemáte,“ nechal se slyšet bývalý mládežnický reprezentant, jenž se jako jeden z mála českých fotbalistů má mnohem lépe po ukončení hráčské kariéry.

    Marcel Gecov

    Gecov v rozhovorech často působí, že ho kariéra fotbalisty příliš nebavila. O konci přemýšlel už během angažmá v belgickém Gentu. Snažil se hlavně kvůli rodičům, kteří ho ke sportu od dětství vedli.

    Co se podnikání týče, Gecovovi v začátcích pochopitelně pomohly kontakty z fotbalového světa. Svým bývalým spoluhráčům začal pomáhat se sháněním a designováním bytů.

    „Ze začátku byli klienty jen sportovci a moji kamarádi. První byt byl pro Mária Holka, který hrál za Spartu. Potom jsem jeden dělal i fotbalistům Václavu Kadlecovi, Bořku Dočkalovi, tomu jsem udělal ještě dům, poté přišel Martin Fenin, hokejista Radim Vrbata… Takhle to bylo první tři roky,“ vzpomíná pro výše uvedený portál Gecov, který už má nyní pochopitelně mnohem rozsáhlejší klientelu.

    Marcel Gecov v dresu anglického Fulhamu

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 7:43 pondělí 9. října 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      17
    • Sladký
      11
    • Cože
      8
    • Trapas
      8
    • Haha
      5
    • Tvl
      5