Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zamilovaný Muradov: Se Sabinou jsem šťastný. Řeší společnou budoucnost i návrat do Oktagonu

    Naposledy zápasil loni v říjnu na galavečeru UFC, tentokrát si Makhmud Muradov (33) užil turnaj Oktagonu v Liberci jen jako divák. Hned u klece sledoval zápas svého kamaráda a parťáka Karlose Vémoly (37), který se vracel po vážném zranění. Uzbeckého zápasníka na akci doprovodila krásná tanečnice Sabina Karásková, kterou proslavila účast v reality show Love Island. Expresu pak Muradov řekl, jak se jejich vztah vyvíjí. „Je to super, jsem šťastný,“ neskrýval spokojenost obávaný ranař, jenž také naznačil, že se Sabinou plánuje společnou budoucnost. Oblíbený zápasník, který má dítě se zpěvačkou Monikou Bagárovou, promluvil mimo jiné o své kariéře a trénincích s Vémolou. Jak se staví k návratu do Oktagonu?

    „V Liberci jsem zápasil třikrát a je tu super atmosféra. Oktagon je prostě top. Nejvíce mě překvapil Polák (Mateusz Strzelczyk, který nečekaně knokautoval Francouze Montagnaca, pozn. red.), ale já tady klukům říkal, že Poláka jen tak nevypneš. Já s nimi trénuji a vím, že oni tam nechají život. Jsou jinde, jsou to srdcaři a umřou tam klidně,“ řekl Expresu Makhmud Muradov, který si turnaj Oktagon 41 užil v roli diváka.

    Nejvíce si Makhmud užil zápas svého tréninkového parťáka a dobrého kamaráda Karlose Vémoly, který se vracel po téměř roční pauze a vážném zranění.

    „Vyhraje do dvou minut,“ odhadoval před zápasem Muradov. Jeho tip nakonec nevyšel. Vémola měl v úvodu zápasu velké problémy, Matavao ho několikrát tvrdě udeřil. Karlos ale zápas přenesl na zem a podceňovaného soupeře „uškrtil“ v čase 3:18 technikou rear naked choke.

    „Je po těžkém zranění, ale on má rád takové výzvy. Všichni ho hejtují, ale on to má rád, užívá si ten tlak. Lidé ho vždy budou hejtovat, i když bude úspěšný. Oni sedí doma a hejtují,“ zastal se svého kamaráda Muradov.

    Karlosovi pomůžu v přípravě na Kincla. Věřím, že vyhraje

    V květnu Vémolu čeká titulová bitva v pražské O2 aréně s rivalem Patrikem Kinclem. Otázka, komu v tomto zápase Muradov věří, je skoro až zbytečná.

    „Je to můj kamarád, a i kdyby měl šanci jen 10 procent, budu mu věřit. Umí pracovat s váhou, 84 (střední váha) není Kinclova váha, kdyby to bylo v 77 (velterová váha), Kincl by jednoznačně vyhrál. Pomůžu mu (Karlosovi) s přípravou a myslím, že vyhrajeme,“ tvrdí odhodlaně Muradov, který pak naznačil, kdy by se měl vrátit do klece.

    Makhmud Muradov a Karlos Vémola během tréninku v pražském Monster Gymu

    Můj návrat do Oktagonu je reálný, se Sabinou jsem šťastný

    „Ptáčci šeptali, že v létě v červenci bude turnaj v Londýně zase, takže buď tam, nebo kdekoliv jinde mi dají zápas,“ usmívá se Makhmud Muradov.

    Uzbecký bijec s českým srdcem nevylučuje, že až mu skončí kontrakt, znovu se upíše Oktagonu. Není tajemstvím, že má velmi dobré vztahy s šéfem Ondřejem Novotným a rád by jednou zase zápasil před českými fanoušky, kteří ho milují.

    „Je to reálné, proto jsem tady, mně to chybí, ale vše záleží na nabídkách,“ tvrdí Muradov, jenž v minulosti nastupoval i s českou vlajkou do klece.

    Muradov a Sabina na turnaji Oktagon 41 v Liberci

    Na liberecký turnaj Muradova doprovodila jeho nová partnerka Sabina Karásková, kterou proslavila účast v reality show Love Island.

    Pikantní je, že o dvě řady za nimi seděl Sabinin expřítel Zbyněk Vlček, který se tak celou dobu musel koukat, jak to mezi krásnou tanečnicí a populárním bojovníkem jiskří.

    Sabina s Makhmudem Muradovem si užívali v předních řadách, kousek za nimi seděl Zbyněk.

    Muradov, který si jinak své soukromí velmi pečlivě střeží, pak Expresu řekl, že je se Sabinou, kterou ještě nedávno zapíral, moc šťastný.

    „Když o sobě člověk něco řekne, není to pravda. Když se lidé ale podívají, vidí. Já jsem spokojený, šťastný a uvidíme, co bude dál,“ řekl Muradov, který evidentně se Sabinou už plánuje společnou budoucnost.

    „Osobní věci, co mám doma, neříkám, ale můžu říct, že jsem šťastný,“ dodal zamilovaný ranař, který má dceru Ruminku se zpěvačkou Monikou Bagárovou.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 11:16 pondělí 21. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      29
    • Trapas
      19
    • Super
      7
    • Tvl
      5
    • Sladký
      4
    • Cože
      2