Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vémola uškrtil Matavaa, Lela řádila u klece: Selfíčka, pokec s Rittigem a vítězná pusa!

    Všichni čekali naprosto bezproblémovou výhru, Karlos Vémola (37) se ale nadřel více, než měl v plánu. Na turnaji Oktagon 41 v Liberci ho v úvodu zápasu nevyzpytatelný Al Matavao několikrát tvrdě zasáhl a zdálo se, že je Vémola v problémech. Terminátor ale nakonec dostál své pověsti, přenesl boj na zem a podceňovaného soupeře uškrtil v prvním kole. Po krátké bitvě se v aréně místy ozýval pískot. Jedním z prvních gratulantů byla Karlosova manželka Lela, která hlasitě fandila hned u klece! Ostatní zápasy horkokrevnou Slovenku ale nejspíše moc nebavily, nudu zaháněla klábosením s podnikatelem Ivem Rittigem (60) a děláním selfíček!

    Karlos Vémola nezápasil od loňského července, kdy na pražské Štvanici přejel houževnatého Srba Aleksandara Iliče v prvním kole a získal tak opasek pro krále polotěžké váhy. Nyní se populární český bijec představil v Liberci, soupeřem mu byl Al Matavao, jehož široká veřejnost nazývala „potravou“ či „žrádlem“.

    Rodák z Americké Samoy ale v úvodu zápasu překvapil a Vémolu dostal do problémů. Po jednom z úderů se Karlos zdál být otřesený, nakonec ale Matavaa dostal na zem a v prvním kole ho uškrtil na svou oblíbenou techniku rear naked choke.

    Karlos Vémola uškrtil svého soupeře v prvním kole.

    Po zápase Vémola na tiskové konferenci přiznal, že to od něj nebyl ideální výkon.

    „Tu první minutu jsem fakt nepotřeboval. Trenéři mi říkali, abych se nikam nehnal, ale poháněli mě lidé, dostal jsem ránu. Přepnul jsem na autopilota, pak mě udeřil znovu, ale myslím, že to pro mě byla dobrá zkušenost. Nesmí se mi to stát v O2 aréně, protože Kincl mě nemůže porazit, ale pokud udělám chybu, dokáže mě chytit. Nemůžu si to dovolit. Půjdu zpátky do tělocvičny už v pondělí,“ řekl jako vždy sebevědomý Vémola, který si pak po zápase s Matavaem sportovně podal ruku.

    Karlos chce znovu znát pocit vítězství.

    I přestože si Vémola připsal další dominantní vítězství a dokázal se vrátit zpět po těžkém zranění, se v liberecké Home Credit aréně po zápase ozýval pískot a bučení. Někteří fanoušci tak dávali najevo, co si o Vémolovi a jeho vystupování myslí. Karlos tyto lidi pak v pozápasovém rozhovoru označil za „fanoušky Patrika Kincla“.

    Co se týče současného šampiona střední váhy, ten už se stihl Vémolovi za jeho výkon proti Matavaovi vysmát na sociálních sítích. Kincl na Instagram umístil fotku, na které leží na pláži, a připsal ke snímku vtipný komentář: „Tak asi takhle v klidu můžu na ten květen být. Ale nechci!

    Patrik Kincl a jeho vtipná reakce na Vémolův výkon

    Fanynka Lela: Selfíčka u klece a pokec s Rittigovými!

    Zpět ale k sobotnímu návratu českého Terminátora. Vémolu za vítězstvím hnali nejenom jeho skalní fanoušci, ale také manželka Lela, která seděla hned u klece vedle manželů Rittigových.

    Pozornost opět budila hlubokým výstřihem a neustále si kontrolovala dokonale načesané vlasy. Ostatní zápasy ale sexy Slovenku nejspíše příliš nebavily. Nudu tedy Lela zaháněla klábosením s Rittigovými nebo děláním selfíček.

    Lelu zápasy v kleci příliš nebavily, raději si dělala selfíčka.

    Lela seděla hned vedle manželů Rittigových

    Po zápase ale Lela svého muže odměnila polibkem a přede všemi mu vyjádřila obdiv. „Můj vítěz,“ napsala na Instagramu pyšná Lela, která si od svých fanoušků vyslechla chválu na svou sexy figuru.

    Vítězný polibek manželů Vémolových

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:00 pondělí 14. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      100
    • Haha
      14
    • Super
      8
    • Sladký
      3
    • Cože
      2
    • Tvl
      2