Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Třetí zlato Lukáše Krpálka: Český judista má v sexy manželce Evě hotový poklad

    Zatnul zuby a i přes bolestivé zranění vybojoval pro Česko zlatou olympijskou medaili, svou již druhou v kariéře. Třetí zlato má dnes už legendární judista Lukáš Krpálek (30) doma. Jeho krásná manželka Eva (28) je totiž hotový poklad! Nejenže se na ni krásně kouká, ale je to Lukášova největší fanynka a opora.

    Lukáš Krpálek v pátek navázal na pět let zlatou medaili z olympiády v Riu. Tehdy ještě zápasil v kategorii do 100 kilogramů, letos se rozhodl, že zkusí štěstí mezi těžšími soupeři a ukázalo se to jako skvělá volba. V semifinále Krpálek vyřídil domácí hvězdu Hisajošiho Harasawu, pak porazil obávaného Gruzínce Gurama Tušišviliho, se kterým Krpálek v minulosti dvakrát zápasil a pokaždé prohrál. 

    Po zápase se český judista svěřil, že ho během finálového duelu ještě limitovalo bolestivé zranění prstu.

    „Před čtrnácti dny jsem si trochu povyhodil prst na levé ruce. Skončil jsem trénink, navlékl jsem si prstýnek, přestože mě to hrozně bolelo. Do druhého dne mi to hrozně oteklo, myslel jsem, že si prstýnek budu muset uříznout,“ řekl pro deník Sport dvojnásobný olympijský šampion.

    Nesmírně hrdá je na Lukáše Krpálka jeho sexy manželka Eva, která ho v jeho kariéře velmi podporuje. Před zápasem se svůdná kráska na sociálních sítích svěřila, že je velmi nervózní, a vyzvala ostatní Čechy, aby Lukášovi drželi palce.

    „Lukášek si tu medaili za tu dřinu a vše, co pro olympiádu udělal, tak moc zaslouží,“ napsala Eva Krpálková před finálovým zápasem.

    Eva Krpálková

    Lukášek, jak svému více než stokilovému hromotlukovi Eva říká, udělal pak o pár hodin později manželce i celému českému národu velkou radost.

    „Eva je můj talisman,” prozradil ještě před olympiádou v Riu judista, který si krásnou Evu vzal v roce 2015 a společně vychovávají dvě děti, Tondu a Mariánku.

    Lukáš Krpálek má v manželce Evě hotový poklad.

    Dcera tenisového bosse, Krpálka sbalila na jídlo

    Eva Krpálková je dcerou Iva Kaderky, šéfa českého tenisového svazu. Když se dala s judistou dohromady, Lukáš prý vůbec netušil, že její otec je vlivným tenisovým bossem.

    „Já jsem popravdě nevěděl, že je to dcera pana Kaderky. Navíc jsem tenis tolik nesledoval, tak jsem o něm ani nějak extra nevěděl,“ řekl před lety Lukáš Krpálek, který si ale od té doby tenis oblíbil a objevil se na několika turnajích.

    Eva Krpálková je neskutečná kočka!

    V nedávném rozhovoru pro iSport.cz Krpálek prozradil, čím si ho krásná Eva, která se dříve věnovala basketbalu, vlastně získala.

    „Když jsme spolu začínali a jel jsem na závody, soustředění, pokaždé jsem musel odjíždět s nějakou zásilkou. Měl jsem navařeno, napečeno. Když jsme spali u sebe, ráno jsem se probudil a měl na stole snídani,“ vysvětlil Krpálek.

    „Musím říct, že tímhle si mě získala hodně. To na mě zapůsobilo dost. A celkově to, že byla hodná,“ dodal fenomenální judista, který si dobře uvědomuje, jak velkou oporu ve své ženě má.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:07 neděle 28. listopadu 2021. Anketa je uzavřena.

    • Super
      67
    • Haha
      7
    • Trapas
      7
    • Tvl
      6
    • Sladký
      4
    • Cože
      2
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

    Vezmeme vás na titulní stranu
    Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

    jít naiDNES.cz