Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Judista Krpálek nemá jen sexy ženu! Toto je jeho švagrová, která září jako fitnesska

    Okolo fenomenálního judisty Lukáše Krpálka (30) se motají samé krásné ženy! O jeho sexy manželce Evě (28) už široká veřejnost delší dobu ví. Zapomenout by se ale nemělo na svůdnou Sabinu (28), Krpálkovu švagrovou. Dcera tenisového bosse Iva Kaderky sbírá jeden úspěch za druhým na kulturistických soutěžích!

    Šéf českého tenisu Ivo Kaderka si jistě mne ruce. Jedna z jeho krásných dcer Eva je šťastně provdaná za jednoho z nejúspěšnějších českých sportovců posledních let Lukáše Krpálka

    „Je to můj talisman,“ řekl před časem slavný judista o své krásné manželce, která je zároveň jeho největší fanynkou.

    Evino dvojče Sabina, kterou na Instagramu sleduje téměř 22 tisíc lidí, zase pravidelně sbírá úspěchy na kulturistických soutěžích.

    Nově se osvalená bruneta na sociální síti pochlubila stříbrnou „plackou“ ze soutěže European Cup 2021, která se uskutečnila v rumunském městě Sibiu. Jedná se o obrovský úspěch pro celou českou fitness scénu.

    Sabina sbírá úspěch za úspěchem.

    Krásná Sabina Kaderková, která se pyšní dokonalou postavou, nyní přijímá gratulace od předních českých kulturistů, jako je například Jan Turek. 

    Následující víkend navíc Sabinu čekají ještě závody ve Španělsku, s přípravou jí pomáhal také legendární svalovec Vojtěch Koritenský. „Nejlepší parťák hlavně na pozávodní žraní,“ říká o Koritenském Sabina.

    Sabina Kaderková sbírá jeden úspěch za druhým.

    Sestra manželky Lukáše Krpálka se na prknech poprvé objevila už v roce 2015. Do posilovny začala chodit ale mnohem dříve. Sama o sobě tvrdí, že je trochu hyperaktivní a každodenní dřinu potřebuje.

    „Od prvních krůčků jako dítě až dodnes věčně neposedná, zrychlená, milující pohyb, sport, všechny možné aktivity, které mě trochu unaví,“ popsala se na Instagramu před časem Sabina, kterou baví například i bojové sporty.

    Sabina zkouší i bojové sporty.

    Se sestrou jsme tvrdohlavé lvice, Lukáš je prostě hustej!

    Se svým dvojčetem Evou má Sabina očividně velmi dobrý vztah. Obě sestry totiž spojuje láska ke sportu.

    „Narodily jsme se o měsíc dříve, protože už tehdy jsme se potřebovaly hodně hýbat, a navíc jsme chtěly být lvice, takže jsme i trochu tvrdohlavé, což také znamená, že se nikdy nevzdáme svého cíle. Možná proto mě to závodění tak dlouho nepustilo,“ myslí si Sabina, která si loni chvíli pohrávala s myšlenkou, že se závoděním sekne.

    Sabina je švagrovou Lukáše Krpálka.

    Naštěstí si ale svůj konec rozmyslela a velkou motivací pro ni byl jistě právě Krpálek, který letos z Tokia přivezl druhé olympijské zlato v kariéře.

    „On je prostě hustej,“ smekla před dnes už legendárním judistou jeho švagrová.

    Která dcera tenisového bosse Iva Kaderky se vám líbí více?

    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 0:00pondělí 20. září 2021. Anketa je uzavřena.

    Eva Krpálková269
    Sabina Kaderková65

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:26 sobota 15. ledna 2022. Anketa je uzavřena.

    • Super
      11
    • Haha
      9
    • Tvl
      9
    • Trapas
      6
    • Cože
      4
    • Sladký
      3
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...