Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vémola po drsné prohře o konci kariéry: Tohle je jediný způsob, jak vše zachránit!

    \poražený Karlos Vémola promluvil o konci kariéry | foto: Tilen Vajt/Pavel Dvořák/Instagram

    Slavný bijec Karlos „Terminátor“ Vémola (38) se vyrovnává s jednou z nejtěžších porážek ve své kariéře. „Nebudu vám tady říkat, že každá prohra vás posune k nějakému vyššímu cíli, protože tomu asi sám nevěřím. Já už nahoře byl a tahle prohra mě už vůbec nikam neposune,“ uvedl Vémola ve svém vyjádření na Instagramu, kde promluvil o konci kariéry.

    MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola (38) před očekávanou bitvou se slovenským bijcem Samuelem „Pirátem“ Krištofičem (34) sliboval svým fanouškům, že svého protivníka ukončí v prvním kole submisí. Nakonec schytal od Piráta tvrdé KO, po němž několik sekund ležel bezvládně na zemi.

    „Možná je na čase si uvědomit, že vzhledem k mému věku a zdravotnímu stavu čas nezastavíš. Nechávám mladý kluky, aby mě porazili, což by se kdysi dávno nikdy nestalo,“ uvedl Karlos Vémola následující den ve videu, které zveřejnil na svém instagramovém profilu.

    „Tím samozřejmě nechci upírat výkon Pirátovi, který se na rozdíl od jiných zápasu se mnou nelekl. Tak si dal do hlavy, že mě v prvním kole knockoutuje, až se mu to povedlo. Velká gratulace a respekt tomu, že nastoupil a předvedl takový výkon,“ pochválil poražený bijec svého soupeře, který je teprve druhým bojovníkem, který Vémolu dokázal knockoutovat.

    Trpké loučení s O2 arenou

    Vémola zároveň otevřeně přiznal, že takovým způsobem se s O2 arenou rozloučit nechtěl. „Jsem přes třicet let v kombatových sportech a určitě to nechci zakončit dvěma prohrama. Bohužel lidi si nepamatují, co jste dělali, ale jak jste skončili,“ má jasno legenda českého MMA.

    Poslední šance je Eden

    Pro Karlose to znamená jediné – Už nyní se někam zavřít a začít se tvrdě připravovat na červen, kdy ho v Edenu čeká duel s Attilou Véghem. Právě slovenský bijec byl tím prvním, kdo Vémolu dokázal knockoutovat.

    „Čas běží, věk letí a poslední boj chci rozhodně vyhrát. Jestli svou reputaci a kariéru chci zachránit, tak v červnu vyhraju. Mám půl roku na to, abych s tím něco udělal a zakončil kariéru se vztyčenou hlavou,“ dodal zápasník, který na závěr svého vyjádření poděkoval všem, kteří ho podporují i přes jeho krutou porážku.

    Karlos Vémola padl v prvním kole. Jeho žena Lela plakala.

    Fotogalerie