Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Šok v O2 areně! Pirát se raduje, Vémola padl v prvním kole! Zdrcená Lela plakala

    Sliboval totální dominanci. Dlouho dopředu avizoval, že bude prvním, kdo ukončí na submisi nezdolného tvrďáka Samuela „Piráta“ Krištofiče (34). Svým slovům ale Karlos „Terminátor“ Vémola (38) opět nedostál a historie se opakovala. Populární MMA bijec padl v 1. kole po sérii tvrdých úderů. Několik desítek vteřin ležel bezvládně na zemi, klepaly se mu nohy a do šaten odešel velmi nejistým krokem. Nejvíce zdrcená z bolestivé prohry je pochopitelně jeho manželka Lela (33), která nakládačku sledovala z první řady. Sexbomba po zápase ronila slzy!

    Pro mnoho fanoušků to byl zbytečný zápas a na sílu vytvořená rivalita. Experti i sázkaři jasně favorizovali Karlose Vémolu, který se během pátečního turnaje Oktagon 51 loučil s O2 arenou. Příští rok hodlá Karlos ukončit svou velkolepou kariéru v pražském Edenu, kde se podruhé střetne s Attilou Véghem.

    Slovenský bijec sestřelil Vémolu před čtyřmi lety právě v O2 areně a celá tuzemská MMA scéna byla tehdy v šoku. Attilu nyní během pátečního galavečera napodobil jeho svěřenec, podceňovaný tvrďák Samuel „Pirát“ Krištofič, kterému se navíc povedlo Vémolu knokautovat ještě o několik vteřin rychleji, konkrétně v čase 1:48.

    Vémolovi se vůbec nedařilo uplatit svou největší zbraň, tedy wrestling. Místo toho, aby se jako tradičně pokoušel o strhy, se celkem nepochopitelně pustil s Pirátem do přestřelky, což se mu vůbec nevyplatilo a po necelých dvou minutách skončil na zemi.

    Karlos Vémola padl v prvním kole.

    „Nikdy se nevzdávejte, nikdy! Sám sobě jsem dokázal, že to jde,“ popsal emoce po zápase Krištofič, kterému před turnajem věřil jen málokdo. Sebevědomý Slovák přitom vykřikoval, že Vémolu ukončí v prvním kole.

    Karlos Vémola padl v prvním kole.
    Karlos Vémola padl v prvním kole. Jeho žena Lela plakala.

    Lela ronila slzy! Fanoušci se ptají: Má odveta s Attilou smysl?

    Karlos, který zase plánoval boj ukončit ideálně na submisi (škrcení či páčení, pozn. red.), byl po zápase hodně otřesený. Několik desítek vteřin ležel bezvládně na zemi uprostřed klece. Pak za pomoci zdravotníků odešel do šatny. Rozhovory s novináři odmítl a nezúčastnil se ani tiskové konference.

    Vémolovu porážku nejhůře nesla pochopitelně jeho manželka Lela, kterou fotografové Expresu zachytili, jak si po zápase utírá slzy z tváře.

    Karlos Vémola padl v prvním kole. Jeho žena Lela plakala.
    Karlos Vémola padl v prvním kole. Jeho žena Lela plakala.

    Otázkou je, co bude s Vémolou dál. Osmatřicetiletý bijec už nějakou dobu avizuje, že příští rok ukončí kariéru a chystá se už jen na velkolepou odvetu s Attilou Véghem.

    Mezi fanoušky bojových sportů se ale nyní objevují názory, zdali někoho ještě takovýto zápas vůbec zajímá, když Karlos totálně vyhořel i s Attilovým svěřencem Pirátem.

    Fotogalerie