Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Šilhavá opice! Šišlá jako debil! Hádka MMA bijců Vémoly a Mikuláška baví český internet

    Stačil jeden lehce ostřejší názor a začala nám tu bobtnat drsná válka v českém MMA! Na jedné straně stojí bijec Karlos „Terminátor“ Vémola (34), který se jako první Čech dostal do UFC. S ním šel do slovní války ostravský ranař Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Místo aby si oba borci na dálku vyhrožovali drsnou nakládačkou, padají z obou stran poněkud směšné urážky týkající se vzhledu. Není divu, že jejich trash-talk v současné době baví tisíce lidí na českém internetu.

    Celý spor mezi Karlosem Vémolou a Václavem Mikuláškem odstartoval původně nevinný rozhovor Terminátora s šéfem organizace Oktagon Ondřejem Novotným.

    V interview přišla řeč na talentovaného slovenského zápasníka Milana Ďatelinku, který je považován za jednoho z potenciálních Vémolových soupeřů v cestě za titulem ve váhové kategorii do 84 kilogramů.

    Vémola Ďatelinku pochválil za progres, ale dost nevybíravě se otřel o Václava Mikuláška, kterého Ďatelinka před časem poměrně hladce porazil.

    „Ďatel se strašně zlepšil, ale přece jenom zápasil s Babou Jagou (Mikuláškova přezdívka, pozn. red.). To ani není zápasník, to je frajer, který se párkrát popral na diskotéce a hraje si na zápasníka. Myslí si, že umí zápasit, ale tolikrát, co se porval na diskotéce za celý život, to jsem zažil za jeden víkend na dveřích v Londýně,“ pustil se do Mikuláška Vémola.

    Šilhavá opice a zku*vysyn! Mám větší párek než ty!

    Netrvalo dlouho a ostravský bijec přišel s reakcí. Na svém Facebooku sdílel video, v němž se kouká na gauči na zmíněný rozhovor Vémoly s Novotným. Když slyšel, jak o něm Karlos mluví, spustil: „Ten zku*vysyn šilhavý, ty p*čo! Ty opice jedna!

    A v urážení nejpopulárnějšího českého zápasníka Mikulášek pokračoval dále.

    „Můj šilhavý Karlosi, ty opice! Mám respekt k tomu, co jsi dokázal za svoji kariéru. S tím, že nejsem zápasník, máš pravdu. Ale na těch dveřích dělám pořád, teda dokud nepřišla karanténa, tak nevím, kdo toho má za sebou víc. V tomto ohledu si nebudeme měřit párky, stejně ho mám většího,“ vzkázal Vémolovi Mikulášek.

    Václav Mikulášek se drsně pustil do Karlose Vémoly.

    „Zas tolik si nefandi, já se tě nebojím a nikdy jsem se tě nebál. I ten amatér, jak říkáš, tě může posadit na p*del. A že já nemám ani úctu, ani respekt? To mě pojeb, aby ti oko uteklo na druhou stranu,“ pouštěl se do vzhledu Karlose Vémoly Mikulášek.

    Ke Karlosovi se tato videonahrávka dostala velmi rychle. Kdo by čekal, že respektovaný zápasník na ostravského bijce nebude reagovat a pokračovat tak ve směšné slovní přestřelce, ten se šeredně mýlil. Vémola naopak ještě přilil olej do ohně!

    Frajer nemá zuby a šišlá jako debil

    „Koukám, že tady to frajer těžce neunesl. Já jen řekl, co si o něm myslím jako o zápasníkovi, že prostě nic neumí, a on se hned rozbrečel na sociálních sítích a vypisoval o mých šikmých očích a podobně. To opravdu mrzí od frajera, který je skoro bez zubů a šišlá jako debil,“ napsal na svém Instagramu Vémola s tím, že zápasit s Mikuláškem v žádném případě nehodlá, protože by to pro něj prý byla pouhá „potrava“.

    Karlos Vémola vrací úder!

    Mikulášek ale o zápas s Vémolou očividně stojí a bude Karlose provokovat do té doby, než ho dostane do oktagonu.

    „Můj milý Kájo. Co ti mám říct? I když jsem možná prošel jen diskotékovým výcvikem, pořád mám vejce větší. Co si o mně myslíš, to je tvůj názor. Já tě respektuji jako člověka a zápasníka. Něco jsi dokázal, ale meleš ho*na. Ale taková ho*na, more. Sotva ses postavil ze země a hned chceš kopat do ostatních. Není ti trapně? Kdykoliv a kdekoliv. Tady jsem,“ vzkázal Karlosovi bijec s přezdívkou Baba Jaga ve svém videu.

    Na nahrávce byl navíc oblečený do trička s obličejem Attily Végha, který Vémolu v listopadu porazil v O2 aréně. Mikuláškovu řeč v pozadí ještě okořenila hudba, jež hraje, když Karlos nastupuje do oktagonu. 

    Karlos Vémola si proti Véghovi ani neškrtl.

    Vémola: Zápasit s Mikuláškem? To bych se vrátil o sto let zpět!

    Expres se už před časem Vémoly ptal, jestli by pro něj zápas s Mikuláškem byl téma.

    „To bych se vrátil o sto let zpět, zápasit s někým, jako je on,“ reagoval evidentně pobavený Vémola.

    Fantazie MMA nadšenců je ale bujná. Na internetu koluje už video z počítačové hry, kde mezi sebou Vémola s Mikuláškem zápasí. Dočkáme se i reálného zápasu? 

    V nejbližších měsících je to nejspíše (nejenom kvůli karanténě) utopie. Vémola totiž kouká po jiných soupeřích. Jeho cílem je donutit Attilu Végha k odvetě.

    „Mě nezajímají Kimball, Pešta... To jsou trojky, čtyřky, šestky. Mě zajímá, že Attila se mnou nechce zápasit. A to je číslo jedna. Číslo dvě je Němec (Timo Feucht). A já chci být číslo dvě, takže já chci toho Němce, abych Attilovi pořád dýchal na záda. Aby až se rozhodne jít zpět do klece, aby musel jít se mnou,“ řekl Karlos.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 16:38 sobota 25. července 2020. Anketa je uzavřena.

    • Haha
      184
    • Trapas
      79
    • Tvl
      67
    • Super
      61
    • Cože
      53
    • Sladký
      53
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...