Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vémola před titulovou bitvou: Tvrdá dřina i radovánky s Lelou! V Thajsku cepoval influencery

    Karlos Vémola dře na titulový zápas. | foto: Koláž Expresu

    Loni se Karlos Vémola (38) poprvé ve své kariéře vydal kvůli přípravě na zápas do Thajska. Tehdy se na sociálních sítích řešila zejména jeho údajná aféra se sexbombou, která si to vedle něj štrádovala po ulici a natočil je spolu slovenský streamer. Nedávno český Terminátor vyrazil do Thajska znovu a tentokrát se zdá, že přípravu určitě nepodcenil. V tamním gymu cepoval influencery z Clash of the Stars, kteří se chystají na zápas. Vémola před titulovou bitvou se Slovákem Pavolem Langerem dřel také v Dubaji po boku UFC hvězdy a aktuálně maká v Polsku. Během přípravy si ale našel čas i na svou manželku Lelu, kterou vzal nedávno na koncert Kontrafaktu.

    Už 7. října čeká Karlose Vémolu titulová bitva v Bratislavě se slovenským obrem Pavolem Langerem. I přestože je Terminátor mnohem zkušenější zápasník, mnozí fanoušci ho v tomto zápase podceňují a tipují Langerův životní triumf.

    Vémola, který je z posledních let zvyklý spíše na roli jasného favorita, nic nenechal náhodě a během přípravy obráží jeden zahraniční kemp za druhým. V Dubaji, kam vzal svou manželku Lelu i děti, trénoval i s hvězdným UFC bijcem Khamzatem Chimaevem.

    „Tak jsem myslel, že si před kempem v Thajsku trochu odpočinu. S těmahle frajerama je to však bez šance… Ale co tě nezabije, to tě posílí! Oss,“ napsal Vémola nedávno na svém Instagramu, kam přidal fotku s dubajského gymu. Hned vedle něj stojí zmíněný Chimaev.

    „Karlos teď s Chimaevem trénoval v Dubaji. Říkal, že se tam potkali a že tam mají nějakého íránského trenéra. Karlos říkal, že si tam s nimi vytíral p*del. Karlose prý hodil desetkrát a Khamzata osmkrát za kolo. Prý si říkali, že si z nich dělá prdel. Frajer však prý nemá pas, takže se nemůže hnout z Dubaje, ale je prý neskutečný. Karlos vypadal hodně odhodlaně,“ prozradil šéf Oktagonu Ondřej Novotný ve svém pravidelném pořadu .

    „Mezi takhle těžkými tréninky se snažím spát. Když jsem tam teď měl děti, tak jsem se jim přes den musel věnovat. Zrovna v Dubaji, kde jsem si myslel, že si odpočinu, jsem chytil Chimaevovu partu, všechny Dagestánce a wrestlery. Jen mě zahlédli v gymu, tak řekli: Oktagon champ, pojď sem,“ líčil Vémola pro server Sport.cz.

    Karlos Vémola dře na titulový zápas.

    V Thajsku Vémola cepoval influencery, Luktumovi dával pořádně zabrat

    Po tvrdém tréninkovém kempu v Dubaji se Vémola vydal do Thajska, kde se v gymu setkal s influencery z organizace Clash of the Stars, konkrétně s Luktumou, Hankou Gelnárovou a Rendysem.

    S posledním jmenovaným Vémola dlouhodobě trénuje a připravuje ho na jeho premiéru v kleci. Kulturistu Rendyse čeká 28. října zápas s kontroverzním Žralokem Patrikem.

    Karlos Vémola s parťákem Rendysem, který se chystá na premiéru v kleci.

    Co se týče trénování influencerů, s tím už má Vémola zkušenosti. V minulosti cepoval u sebe ve Vémolandu například Honzi Michálka či sexbombu Karin Pedro. I tentokrát byl Karlos na internetové hvězdičky pořádně ostrý.

    „Alespoň to drž! Dělej něco! Makej!“ hecoval Vémola Luktumu, který se připravuje na zápas s bývalým kulturistou Filipem Grznárem. Na mladém tiktokerovi bylo vidět, že toho má plné zuby.

    Karlos Vémola cepuje influencery v Thajsku

    „Je to v pí*i. Trénuji dva týdny. Nemůžu mít fyzičku, jakou si představuje. Sere mě to. Zkuste si dva týdny trénovat a pak jít s Kalrosem na fyzičku. Chtěl bych vás vidět,“ říkal na kameru Luktuma.

    „Silově je na tom hodně špatně, na to, že s Grznárem. Měl by těžit ze síly a rychlosti, protože rychlost produkuje sílu, takže jsme mu dal vše lehčí, aby jel rychleji. Fyzička nic moc. Pokud jde titulový zápas a chce vyhrát, tak musí máknout. Hanka překvapila. Ta je dobrá,“ zhodnotil pak Vémola výkony mladých influencerů na tréninku.

    Po návratu z Thajska si Vémola našel čas i na svou rodinu. S manželkou Lelou vyrazil na koncert kapely Kontrafakt v Praze. O pár dní později už se ale hlásil z dalšího tréninkového kempu, tentokrát z polského gymu Ankos, kam pravidelně jezdí.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:30 úterý 30. ledna 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      9
    • Super
      6
    • Haha
      5
    • Sladký
      5
    • Cože
      4
    • Tvl
      3