Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Benda o boji s „vrahem“ Kotlárem: Deviantní hovado! Romové si mě odchytili, pořádají hon

    Málokterý zápas červnového turnaje Clash of the Stars budí takové emoce jako vyhrocená bitva mezi bývalým kriminálníkem Diegem Kotlárem a kulturistou Karlosem Bendou. Ti dva se nemohou ani cítit. Už dlouhé měsíce se urážejí na sociálních sítích, a když se střetli tváří v tvář na pondělní tiskové konferenci v pražském klubu Duplex, byla vzájemná nevraživost přímo cítit. „Je to deviantní a úchylné hovado. Jako člověka ho absolutně nesnáším. Těch, co jsou kolem něj, je mi ve finále líto,“ řekl Expresu Benda, který také uvedl, že se po ho tiskovce snažilo odchytit několik fanoušků Diega Kotlára. Jak tento incident dopadl?

    Kulturista a influencer Karlos Benda si v organizaci Clash of the Stars připsal loni první výhru, když na pražské Královce porazil svého rivala Jaroslava Kotlára.

    Letos v červnu urostlý svalovec změří síly s dalším z rozsáhlé dynastie Kotlárových. Tentokrát mu soupeřem bude zhruba 150kilový „mastodont“, který si říká Diego a nijak se netají tím, že seděl deset let v kriminále. Serveru Top-Fight se Kotlár svěřil, že důvodem bylo neúmyslné zabití svého bratrance, jehož prý nachytal se svou tehdejší družkou.

    „Když jsem to podepisoval (smlouvu), nevěděl jsem, co je můj soupeř zač, a teď za to pykám. Je to deviantní a úchylné hovado, co mi už půl roku uráží rodinu, a očividně to některým jeho fanouškům přijde normální a ještě ho podporují,“ řekl Expresu na úvod Karlos Benda, kterého na tiskovku doprovodila kamarádka Kamila Kordulíková, bývalá partnerka Jiřího Procházky.

    Kamila Kordulíková dorazila na tiskovku Clash of the Stars podpořit zápasníka Karlose Bendu. Ten Expresu sdělil, že pohledná brunetka je pouze kamarádka.

    „Vrána k vráně sedá a ti, co jsou kolem něj, mají asi podobné morální hodnoty a je mi jich ve finále líto,“ dodal Benda, jehož po tiskovce prý obestoupili fanatičtí fanoušci Diega Kotlára a chtěli si to s ním vyřídit.

    „Mě si tam odchytili tři Romové a řešili hrozné nesmysly. Naštěstí se mě tam zastali jiní Romové, ať se do mě ne*erou. Chtěli něco rozpoutat, ale nakonec v cajku,“ popsal incident Benda.

    Duplex byl plný fanatických fanoušků.

    Případného konfliktu na červnovém galavečeru se kulturista a influencer prý vůbec neobává. „Trénují mě velice šikovní kluci včetně profíků z Oktagonu, takže jestli si někdo něco zkusí, dostane přes tlamu,“ říká rázně Benda.

    Diega nesnáším, chci ho umlátit! Hloupí Romové na mě pořádají hon

    Karlos, který je sportovec tělem i duší a trénuje i dvoufázově, je podle očekávání obrovským favoritem u sázkových kanceláří. Svým fanouškům dokonce radí, aby na něj nesázeli, protože by si nic nevydělali.

    „Posledně na mě byly vsazeny tři miliony korun, teď to ale nemá cenu,“ říká Benda, který ale nepříliš pohyblivého Kotlára vůbec nepodceňuje.

    „Diega jako člověka absolutně nesnáším, ale pokud teď trénuje s Tomášem Polákem a Alexem Cvernou, ve výsledku může být těžší soupeř než Jarda Kotlár, který vsadil vše na jednu kartu. Navíc je Diego vyšší než já a má o 40 až 50 kilogramů více. Já mám 110 kilo. Posouvám se ale dobře a neměl by to být těžký soupeř. Snažím se být komplexní zápasník. Nebudu chtít jít na zem, chci ho umlátit v postoji. On je sice obr, ale já jsem tak jednou silnější,“ věří si Benda, který pak Expresu popsal, jak celý spor mezi ním a Diegem Kotlárem vlastně začal.

    Diego Kotlár a Karlos Benda

    „Myslel jsem si, že bude jako Jarda Kotlár, ale on ihned začal velmi vulgárně urážet mé psy a pak i mou rodinu. Pořád to gradovalo a pak si vymyslel, že já urážím jeho rodinu. Je to psychicky nemocný a labilní člověk. Pro mě je to poučení. Teď je tu na mě hon Romů. Těch hloupých ale. Nazývají mě fašistou a že jsem bůhvíco. Tahle primitivní hovada mi za to nestojí,“ tvrdí Benda.

    Celý rozhovor si pusťte ve videu.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 18:34 čtvrtek 24. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Super
      25
    • Trapas
      22
    • Tvl
      13
    • Haha
      11
    • Sladký
      9
    • Cože
      5