Pátek 17. května 2024, svátek má Aneta

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nerudová se zastala Novotného, který mluvil o komunistech jako o košťatech. Padaly tvrdší výroky

    Danuše Nerudová se vložila do přestřelky mezi Pavlem Novotným a Kateřinou Konečnou. Šéfce komunistů se nelíbila slova řeporyjského starosty o dceři Felixe Slováčka. | foto: koláž Expresu

    Hodně peprný spor od dnešního rána otřásá českým Twitterem. Pavel Novotný zaútočil na Felixe Slováčka kvůli fotografii s šéfkou komunistů Kateřinou Konečnou a napsal, že je sice debil, ale zatím mu dá pokoj, protože jeho dcera, herečka Anička Slováčková, brzy zemře. K vlně ostré kritiky se přidala i sama Konečná a dožadovala se reakce od představitelů vládních stran. Ozvala se Danuše Nerudová, která ovšem vyjádřila souhlas s Novotného tvrzením, že komunisté jsou košťata.

    Kateřina Konečná označila ve svém komentáři několik vládních představitelů, například premiéra Petra Fialu i celou koalici Spolu, ale také prezidenta Petra Pavla nebo Danuši Nerudovou, která kandiduje za hnutí STAN do Evropského parlamentu.

    V komentářích se ale opět ozval Pavel Novotný, který celou bouři předtím rozpoutal poznámkou o umírající Aničce Slováčkové (psali jsme ZDE). A zasypal šéfku KSČM sprchou urážek.

    „Jsi ubohá pí*a, Kateřino. Napsal jsem, co jsem napsal, protože je to tak, jen se to neříká. Na tom, že jsi ubohá, rudá pí*a, to nic nemění,“ napsal.

    Reakce od některých označených osobnostní se Kateřina Konečná dočkala. Ovšem ne takových, jaké si představovala. Veronika Vrecionová jí vzkázala, že komunisté nemají právo nikoho moralizovat, a svou troškou do mlýna přispěla také Danuše Nerudová, která se Pavla Novotného zastala.

    „Paní Konečná, s Pavlem Novotným se na řadě věcí neshodnu, na jedné však určitě ano, že komunisté jsou košťaťa a zločinci,“ napsala a k pasáži o Slováčkové se vyjádřila až na základě několika reakcí.

    „A pro doplnění, ten spodní komentář je samozřejmě za mě přes čáru,“ dodala Nerudová.

    „Danuše, jsem zase ujel, protože jsem v tom příběhu obeznámen. Konečná toho využívá, nenadělám nic,“ zareagoval pak ještě na její slova sám Pavel Novotný.

    Fotogalerie