Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Bývalka MMA bijce Procházky Kamila na tiskovce Clashe: Talisman štěstí pro siláka Bendu!

    Kamila Kordulíková dorazila na tiskovku Clash of the Stars podpořit zápasníka Karlose Bendu. Ten Expresu sdělil, že pohledná brunetka je pouze kamarádka. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

    Ještě nedávno obrážela akce coby partnerka nejlepšího českého MMA zápasníka Jiřího Procházky (30). Po nedávném definitivním rozchodu s obávaným ranařem se sexy právnička Kamila Kordulíková lehce stáhla z veřejného života a příliš se neukazovala. Nyní ale poněkud nečekaně zazářila na tiskovce organizace Clash of the Stars. Na pozornost mužů si nemohla stěžovat, neustále s někým klábosila. Nás ale zaujalo, že hodně času trávila s kulturistou a zápasníkem Karlosem Bendou. O nového partnera prý ale nejde. „Jsme jen kamarádi,“ tvrdí sympatický svalovec, jehož v červnu čeká bizarní zápas s Diegem Kotlárem.

    V pondělí se v pražském klubu Duplex uskutečnila tisková konference organizace Clash of the Stars, kde promotéři oznámili, jakých zápasů se fanoušci bizáru dočkají na červnovém galavečeru ve vysočanské hale O2 universum.

    Jedním z hlavních taháků je vyhrocený zápas mezi kulturistou Karlosem Bendou a romským hromotlukem Diegem Kotlárem.

    „Je to deviantní a úchylné hovado, co mi už půl roku uráží rodinu,“ řekl Expresu Benda, který si s Kotlárem už několik měsíců vyměňuje drsné vzkazy skrz sociální sítě.

    Urostlého siláka Bendu, který má v Clash of the Stars zatím bilanci 1:1, na tiskovku doprovodila bývalá partnerka zápasníka UFC Jiřího Procházky Kamila Kordulíková.

    Kamila Kordulíková dorazila na tiskovku Clash of the Stars podpořit zápasníka Karlose Bendu. Ten Expresu sdělil, že pohledná brunetka je pouze kamarádka.

    Sexy právnička během večera klábosila s několika dalšími muži a vypadalo to, že si bouřlivou atmosféru v klubu užívá. Když na ni mířily kamery a fotoaparáty, spokojeně pózovala a občas „vybuchla“ smíchy.

    Na tiskovku Clash of the Stars dorazila Kamila Kordulíková, bývalá partnerka MMA bijce Jiřího Procházky.

    Na tiskovku Clash of the Stars dorazila Kamila Kordulíková, bývalá partnerka MMA bijce Jiřího Procházky.

    „Jsme jen kamarádi samozřejmě, já mám přítelkyni doma, je po operaci, tak nemohla přijet. Doufám, že mi (Kamila) pojede fandit,“ řekl s úsměvem Karlos Benda, který věří, že Procházkova bývalá láska mu přinese štěstí.

    Krásná Kamila, která s nejlepším českým MMA bijcem tvořila pár několik dlouhých let, byla jeho „talismanem štěstím“. Stála po jeho boku, když Jiří loni jako první Čech v historii vybojoval titul v zámořské UFC.

    Jiří Procházka s bývalou přítelkyní Kamilou.

    Krátce poté se ale definitivně rozešli. Nešlo o jejich první rozchod, tentokrát se ale vztah rozpadl definitivně. Procházka si už dokonce našel náhradu v podobě sympatické Kristýny, s níž nedávno zazářil na Plese jako Brno.

    „Už jsme spolu nějakou dobu, nedokážu přesně odhadnout, kdy to začalo, ale delší dobu jsme byli kamarádi. V poslední době jsme si řekli, že budeme ve vztahu. Já to mám docela specifické, dlouho se ladím, než si nějak zvyknu na toho druhého člověka. Mám specifické potřeby a zatím prochází mým sítem výborně,“ řekl o své nové lásce nedávno pro Expres.cz Procházka.

    Bijcův nový vztah si pochvalují i jeho přátelé. „Je to moc milá slečna. Jsou spolu velice šťastní a všichni jim to moc přejeme,“ řekl nám Procházkův dobrý kamarád, který si nepřál být jmenován.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 15:00 středa 23. srpna 2023. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      27
    • Cože
      6
    • Sladký
      6
    • Haha
      5
    • Super
      4
    • Tvl
      4