Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Exsparťan Jankto se vrátil ke vztahu se svou ex. Markéta reaguje: Házení židlí před synem!

    Nedávno se stal prvním českým fotbalistou, co přiznal homosexuální orientaci. Bývalý hráč Sparty Jakub Jankto (27) se pak dostal do problémů, před kterými utekl na Sardinii, kde aktuálně nastupuje za tamní Cagliari. V jednom z rozhovorů se někdejší reprezentant vrátil k třaskavému rozchodu s bývalou láskou Markétou Ottomanskou (32), s níž má syna Davida (4). Přiznal, že nemají nejlepší vztahy a zároveň dodal, že je dobře, že jejich dítě naštěstí nic nevidělo. S tím ale Markéta zásadně nesouhlasí. Pohledná brunetka na sociální síti zveřejnila vzpomínku na údajné domácí násilí.

    Fotbalový záložník Jakub Jankto, který před časem přišel o řidičák a byl nařčen z jízdy pod vlivem drog, poskytl rozhovor zahraničnímu sportovnímu serveru ESPN.com. V interview se věnoval i citlivým tématům. Například svému letošnímu coming outu či vztahu s bývalou partnerkou Markétou Ottomanskou, s níž vedl soudní bitvu a údajně neplatil alimenty na syna Davida.

    „Nemáme nejlepší vztah. Bylo to pro ni těžké ale všechno jsme si vysvětlili. Na čem nejvíce záleží, je náš syn. Je malý a neviděl, co se dělo,“ napsal Jankto, který měl Markétě dělat naschvály.

    S bývalým hráčem pražské Sparty ale jeho někdejší přítelkyně zásadně nesouhlasí v tom, že jejich syn David neviděl, co se dělo. Markéta se k celé věci vyjádřila na svém Instagramu, kam přidala vzpomínku na soužití se známým fotbalistou

    „Maminko, pamatuješ, jak jsme bydleli v Itálii? No jak po tobě tatínek házel židle. To si pamatuješ? No, to si pamatuji. Je malý a neviděl, co se dělo... Trauma má různé podoby, ale není třeba dělat nic, protože karma se stejně o vše postará,“ napsala ve stories bývalá Janktova přítelkyně.

    „Tyhle rozhovory mě baví. Může mi někdo říct, komu to tedy vysvětlil? To asi mluvil ze spaní, že,“ dodala Markéta Ottomanská.

    Jakub Jankto a Markéta Ottomanská v dobách, kdy ještě tvořili pár.

    Ženu, která se aktuálně živí jako mentorka osobního rozvoje a provozuje menší obchod v Praze, jsme kontaktovali. Ke svému současnému vztahu s bývalým partnerem se ale nechtěla blíže vyjadřovat.

    V minulosti Ottomanská Expresu popsala, že se s Janktem rozešla za velmi dramatických okolností.

    „Pomohlo by mi, kdyby platil alimenty, abych mohla zaplatit nájem, protože čtyři měsíce sama živit dvouleté dítě je upřímně mazec. On (Jankto) soudu navíc uvádí, že jsem syna odvlekla, což je úplně šílené,“ postěžovala si loni v dubnu Markéta Ottomanská, která nám také sdělila, že ji měl Jankto během předloňských Vánoc napadnout.

    „Dohadovali jsme se, jak budeme trávit Štědrý den. Neustále mi opakoval, že si pro syna mám přijet v sedm večer. Tím bych ale přišla o Vánoce se synem. Chtěla jsem najít kompromis, on že kompromisy nedělá. Řekla jsem mu, že bych chtěla se synem strávit alespoň štědrovečerní večeři a vyzvednu si ho nejpozději v sedmnáct hodin. Nesouhlasil. Proto jsem mu řekla, že pokud mi syna nebude chtít předat, budu nucena zavolat policii. Vylezl z auta a zatlačil mě do kouta. V jeho očích jsem viděla vztek,“ uvedla tehdy Markéta.

    Fotogalerie