Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Soukromí kouče Haška: Luxus v Dubaji, burza a drahé šaty! Manželka mu schvaluje outfity

    Ve čtvrtek bylo oficiálně stvrzeno to, o čem se ve fotbalovém zákulisí už nějakou dobu spekulovalo. Národní tým má nového kouče, stal se jím bývalý skvělý záložník Ivan Hašek (60). Fotbaloví experti zkoumají jeho trenérské schopnosti a úspěchy. Velmi zajímavý je také Haškův život mimo fotbal. Zamiloval si arabský svět, konkrétně život v Dubaji, kde podle kamaráda Ládi Vízka vlastní hned několik nemovitostí. Dlouhodobě patří Hašek také mezi nejlépe oblékané české trenéry. „Outfity si vybírám sám, akorát mě manželka zkontroluje, jestli můžu jít do světa,“ svěřil se Expresu Hašek.

    Ve čtvrtek před obědem Výkonný výbor FAČR jednomyslně zvolil Ivana Haška novým trenérem nároďáku. Některým fotbalovým expertům se příliš nezamlouvá, že Hašek už dlouhé roky netrénoval v Evropě, ale střídal angažmá v arabském světě. Naposledy působil coby kouč libanonské reprezentace.

    Když jsme se loni v říjnu s Ivanem Haškem potkali, bývalý hráč Sparty působil, že s angažmá u české reprezentace příliš nepočítá.

    „Jsem na dovolené, odpočívám a zase půjdu někam do zahraničí. Řeším nějaké věci, ale zatím jsem se nikde neupsal. Až se upíši, tak dám vědět. Neříkám, že to budou Emiráty, ale bude to tím směrem,“ svěřil se Hašek, po jehož službách před lety pošilhávali Slováci.

    Je to realitní magnát, půjčil mi byt v Dubaji, říká kamarád Vízek

    Hašek patří mezi nejinteligentnější české fotbalisty. „Už během kariéry se zajímal o burzu a trh s realitami,“ shodli se dva zdroje Expresu z fotbalového prostředí.

    Ivan Hašek po boku Radka Štěpánka

    Naše informace nám později potvrdil i Haškův kamarád Vízek.

    „On je opravdu hodně šikovný. Je to vlastně realitní magnát, má svou kancelář a několik bytů v Dubaji. Když jsem se tam ženil, jako svatební dar mi půjčil na týden jeden ze svých bytů. Bydleli jsme tam s manželkou gratis,“ svěřil se nám Vízek, který se dodnes s Haškem pravidelně stýká.

    Ivan Hašek se svou manželkou

    Hašek se netají tím, že tráví v Dubaji hodně času. Za realitního magnáta, jak ho Vízek vykreslil, se však nepovažuje. „Nejsem realitní magnát. On Láďa (Vízek) hodně mluví, ale tohle určitě není pravda, tohle se mu nepovedlo,“ smál se Hašek, který si život v Dubaji nemůže vynachválit.

    „Trávím tam hodně času, hlavně v zimě. Většinou jsem tam pracovně. Dělal jsem tam a mám tam ještě nějakou práci, jsem pořád zainteresovaný ve fotbale. Ta země mi učarovala tím, že je tam bezpečno a krásné počasí každý den,“ uvedl před časem v rozhovoru pro Expres.cz Ivan Hašek.

    Ivan Hašek má v Dubaji několik bytů.

    Drahé šaty si vybírá sám, outfity mu ale schvaluje manželka!

    O novém reprezentačním trenérovi se také dobře ví, že si potrpí na velmi kvalitní a drahé oblečení. Na nedávné křest knihy o legendárním Antonínu Panenkovi dorazil v elegantním, frajerských džínách a na nohou měl bílé tenisky od luxusní značky Tod´s. Podobné „kecky“ stojí na oficiálním e-shopu klidně i přes 13 tisíc korun.

    „Outfity si vybírám sám, akorát mě manželka zkontroluje, jestli můžu jít do světa. Zeptám se jí, ona koukne a kývne hlavou. Teď už se moc nekouká (smích). Dneska jsem vstával brzy ráno a nestačil jsem se zeptat. Měl jsem to na ramínku,“ řekl s úsměvem Hašek.

    Ivan Hašek a jeho zlatý prsten

    Ivan Hašek s Karolem Dobiašem

    Šedesátiletý Ivan Hašek už národní tým dočasně vedl v pěti zápasech v roce 2009, kdy byl zároveň předsedou svazu. Nyní na bývalého reprezentačního kapitána čeká úkol v podobě úspěchu na červnovém mistrovství Evropy. Smlouvu má Hašek do konce kvalifikace na mistrovství světa 2026.

    Fotogalerie