Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Jsem rozhodnutá, ale vy máte smůlu! Proč Koukalová pořád hraje divadlo s návratem

    Odešla jako hvězda a dost možná se vrátí jako ještě větší. Biatlonistka Gabriela Koukalová už prý má jasno v tom, jestli se k profesionální kariéře vrátí, nebo nevrátí, řekne to ale až na konci května. Podle svých slov chce dodržet slib, všem je ale nanejvýš jasné, že nejde o nic než o geniálně promyšlené PR. Má ale Gabriela něco takového zapotřebí a neshazuje se tím před fanoušky, kteří za ní stojí i po extempore s nakydáním špíny na svaz?

    Vypadalo to, že za sportovní kariérou udělala tlustou čáru, jen málokdo si dokázal představit její návrat. Nedávno ale Gabriela Koukalová prohlásila, že vlastně nikdy oficiálně neskončila. V autobiografii Jiná Gabriela Koukalová zase neváhala zkritizovat několik bývalých kolegů, zároveň ale nejednou vyprávěla, jak jí časy s biatlonovou repre chybí.

    Naše přední biatlonistka, nepochybně ruku v ruce s manželem Petrem, rozjela už zhruba rok trvající telenovelu. Ta je výrazně v jejich režii, Gabriela má sice tendence dávat ruce pryč a házet ji na „ty chytré hlavy z médií“, jenže zkrátka jde o nejvýraznější postavu čím dál populárnějšího sportu a s tím, že novináře zvlášť téma její kariéry zajímá, prostě musí jako profesionální sportovkyně počítat.

    Toho si je Gabriela moc dobře vědoma. Stejně tak toho, že nekončící spekulace o jejím návratu zastínily třeba i stoupající hvězdičku Markétu Davidovou. A to je hlavně její zásluha. 

    Většina společnosti považovala její kariéru za ukončenou, když v tom se najednou na Facebooku začaly objevovat fotografie, jak Koukalová leží ve starých dresech a nostalgicky vzpomíná na biatlon nebo jak piluje formu a cítí se být na podobné úrovni jako v oněch slavných časech. Ráda také poslední dobou říká, že ona a biatlon jsou nerozlučná dvojka.

    Gabriela Koukalová všem fanouškům ukázala, jak se jí po biatlonu stýská.

    Všechny spekulace začaly gradovat v posledních týdnech. To totiž Koukalová oznámila, že se do května rozhodne o dalším postupu: buď se k biatlonu vrátí, nebo kariéru definitivně ukončí. 

    Včera nastal další značný posun, to když v rozhovoru pro iDNES.cz Gabriela prohlásila, že už má o svojí budoucnosti jasno. Pokud ale čekáte, že se k věci postaví jako profesionálka a nebude dělat další tyátr, máte smůlu.

    „Víceméně rozhodnutá jsem, ale nechci předjímat. Rozhodla jsem se říct to koncem května, a ještě tedy nemohu nic prozradit. Počkejte si prosím,“ prohlásila.

    Pokud už je Koukalová rozhodnuta a vidí, že ji stovky věrných fanoušků na sociálních sítích s nadějí přemlouvají, aby se skutečně vrátila, proč prostě nemůže přestat dokola únavně napínat a neuvede vše na pravou míru? 

    Tvrdí, že zkrátka slíbila oznámit svoje rozhodnutí až koncem května. To je ale hodně chabá výmluva. Navíc Koukalová v únoru uvedla, že „by vše ráda rozsekla do konce května“, což ale znamená klidně i dřív, nikoliv za každou cenu až na konci května.

    Gabriela Koukalová

    Proč tedy všichni fanoušci biatlonu budou muset čekat další měsíc a půl na to, zda se jejich ikona vrátí? Zřejmě prostě jen proto, že Koukalové mediální poprask kolem její osoby náramně vyhovuje. 

    Nepochybně si je vědoma, že díky obřímu divadlu, které rozehrála, bude mít její comeback dvakrát větší grády. Že bude za ještě větší celebritu, než dosud byla. A my všichni samozřejmě vidíme, že všechny indicie skutečně k jejímu návratu vedou. 

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:05 pátek 16. srpna 2019. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      288
    • Super
      61
    • Haha
      30
    • Sladký
      25
    • Tvl
      17
    • Cože
      14
    Vybrali jsme pro vás

    VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

    Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

    Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

    Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

    Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

    Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...