Hokejista Vladař toká se svojí milenkou: Další zamilovaná fotografie! Co na to jeho ex?

Hokejový brankář Daniel Vladař (25) září štěstím po boku své milenky, kterou vyměnil za dlouholetou partnerku Andreu Voseckou (28) jen několik týdnů před plánovanou svatbou. Svědčí o tom další zamilovaná fotografie, kterou hokejista sdílel na Instagramu.

Hokejový brankář Daniel Vladař (25) se postaral o pořádný poprask. Na povrch totiž vyplavala informace, že tři týdny před plánovanou veselkou opustil svou snoubenku, modelku a bývalou tenistku Andreu Voseckou (28), s níž byl sedm let ve vztahu.

Důvodem, proč poslal dlouholetou partnerku k vodě, měla být podle informací webu iSport jiná žena, se kterou se hokejista hrající v NHL už stihl pochlubit na sociálních sítích.

To ale není vše. Půvabnou brunetu podle vlastních slov zná už delší dobu, a tak se zřejmě nejedná o krátkodobý románek.

„Každá mince má dvě strany a jsem šťastný, že i po těch letech, co jsme se poprvé uviděli, nás to dalo dohromady,“ napsal na Instagramu Daniel Vladař ke společné fotografii se svojí novou láskou.

Navzdory obrovské vlně kritiky Vladař s krásnou brunetkou a svobodnou matkou vesele toká dál. Na sociálních sítích zveřejnil další společnou fotografii se svojí milou, která si na sociálních sítích přezdívá Miuumiaa. Z fotografií je také patrné, že jeho nová oficiální partnerka bude o několik let starší.

Daniel Vladař je po uši zamilovaný do své milenky.

Andrea Vosecká se naopak musela vyrovnat nejen s bolestivým rozpadem vztahu, ale musela se také vystěhovat z jejich společného hnízdečka a vrátit se zpět do Česka, kde údajně bydlí u svých rodičů.

Na sociálních sítích se ovšem prezentuje jako žhavá modelka, která si užívá svobodný život a vypadá spokojeně. Krásná blondýnka stihla už také nafotit sexy snímky, kterými svému nevěrnému expříteli chce s největší pravděpodobností dát najevo, o co přišel.

Andrea Vosecká nemarnila čas a po rozchodu absolvovala profesionální focení.

Fotogalerie

Hodnocení článku

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 23:30 pondělí 27. listopadu 2023. Anketa je uzavřena.

  • 43
  • 9
  • 8
  • 7
  • 5
  • 4