Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Vyhrocená tiskovka Clash of the Stars: Umělý penis na hlavě, nenávist a Benda proti třem Romům!

    Peklo se zase otevřelo a Clash of the Stars opět posouvá hranice bizáru. Organizátoři MMA bitek influencerů a internetových podivínů představili startovku na šestý galavečer, který se uskuteční koncem října v pražské hale O2 universum. Akce se téměř vyprodala během samotného večera.

    Po pátém galavečeru Clash of the Stars , kde zápasili Tadeáš Růžička s Tadeášem Veselým či Datel s Dynamem, si možná mnozí mysleli, že už nelze připravit šílenější turnaj s natřískanější startovkou.

    Zdá se, že opak je ale pravdou. Fanoušci bizarních MMA bitek influencerů se totiž na pondělní tiskovce v pražském Duplexu dozvěděli, jaké zápasy budou k vidění na šestém turnaji populární organizace. „Máme skoro vyprodáno,“ zahlásil během tiskovky spokojený promotér Tomáš Linh Le Sy.

    Na úvod konference vystoupil známý internetový podivín Matouš Kaluba, který má na kontě zatím 3 zápasy a nedávno ohlásil konec kariéry s tím, že se hodlá věnovat zpěvu. Kaluba nyní oznámil, že chce letos zabojovat s anketě Český slavík a poprosil všechny fanoušky, aby mu dali svůj hlas.

    Clash of the Stars

    Co se týče zápasníků, hodně to jiskřilo mezi tiktokerem Králem Pablem, který přišel v kostýmu krále, a jeho soupeřem Patrickem Corleonem. Ti dva se očividně nemají v lásce a nebýt ochrankářů, tak už by si střihli zápas na pódiu.

    „Víte, co je kár? (romská nadávka - pozn. redakce) Hej, ty idiote, ty nejsi král Pablo, jsi kár Pablo. Vypadáš jak Arab,“ křičel do mikrofonu Corleone, jehož v Duplexu podporovalo mnoho kamarádů a fanoušků.

    Clash of the Stars
    Clash of the Stars

    Zajímavou podívanou slibuje také souboj kontroverzní influencerky Satnady, která změří síly s kočkou, která si říká Playstation Princess. Obě influencerky se nedávno popraly v klubu, který vlastní druhá jmenovaná. Na tiskovce si sice před fotografy daly pusu, v kleci se ale čeká válka!

    Clash of the Stars

    Po delší době se v Clashi představí také influencer Huhu, který má za sebou dvě jasné porážky. Tentokrát bude mít proti sobě slovenského nováčka v podobě Kobry ze Slovenska.

    Ten během tiskovky působil, že do sebe cestou do Prahy naklopil minimálně 10 piv. „Tu fantáziu ti vymlátím z hlavy,“ avizuje Huhu, který během stare downu do svého soupeře strčil.

    Clash of the Stars

    Fanoušci bizáru se jistě nemohou dočkat zápasu mezi oblíbencem Pavlem Měsíčkem alias Pomalu Snejksi, který podle pravidel MMA změří síly s podivínem Sajmonosem.

    Druhý jmenovaný se na sociálních sítích prezentuje coby expert na bojové sporty a tvrdí, že ovládá nelegální techniky boje. Snejks na něj během stare downu skočil a opět musela zasáhnout ochranka.

    Clash of the Stars

    Na turnaji se opět představí také výškově hendikepovaný influencer, který si říká Malý Zmijozel. Zápasit bude se sluchově postiženým Maxem Greenem.

    Clash of the Stars

    Benda proti třem Romům a „lobotom“ Žralok

    Zdaleka nejšílenější zápas čeká na šestém galavečeru Karlose Bendu, který na minulých turnajích hravě vyřídil Jaroslava Kotlára i Diega Kotlára a mnoho Romů s ním pak chtělo zápasit. Třem z nich se nyní přání splní.

    Benda bude totiž podle pravidel MMA bojovat hned se třemi Romy. V každém kole se střetne s jiným soupeřem. Postupně bude bývalý kulturista čelit Ladislavu Tišerovi, Danu Maďarovi a Dolari Plzňakovi.

    Poslední jmenovaný se na tiskovce prezentoval jako mistr kung-fu a tvrdil, že Benda proti jeho umění nemá šanci. „Karlíku, ty se neumíš prát a ani ti to nesluší,“ tvrdil podivín ve žlutém obleku. „Vypadáš jako Dan Nekonečný,“ vysmál se mu Benda.

    Clash of the Stars

    Velkou show opět předvedl nepříliš oblíbený influencer, který si říká Žralok Patrik. Extravagantní svalovec, jehož čeká zápas s Vémolovým kamarádem Rendysem, se nejprve hádal s výše zmiňovaným Bendou, pak se vrátil na pódium a na ostatní zápasníky z neznámých důvodů vysypal proteinový prášek.

    Clash of the Stars

    „Lobotom,“ prohlásil o Žralokovi na tiskovce Benda. Žralok pak po svém rivalovi chtěl, aby doložil důkazy, že prodělal lobotomii a poučoval všechny o tom, jaký je rozdíl mezi vraždou a zabitím.

    Clash of the Stars

    Další ženský zápas na šestém galavečeru Clashe obstará zkušená zápasnice a držitelka černého pásku v brazilském jiu-jitsu Michaela Dostálová, která pod speciálními „underground“ pravidly bude čelit Hance Gelnárové.

    Clash of the Stars

    Umělý penis na čele a návrat Grznára

    Velmi vyhrocenou bitvu slibuje duel mezi Jaroslavem Kotlárem a Markem „Datlem“ Valáškem. Ti dva spolu ještě nedávno spolupracovali a byli přátelé. Nedávno se ale rozhádali a skrz sociální sítě si vyměňují drsné vzkazy.

    Datel na tiskovku přinesl erotickou pomůcku v podobě umělého penisu. „Tohle sis nechal u mého kamaráda,“ řekl Valášek Kotlárovi a mrsknul po něm umělý penis, kterým pak Kotlára ještě během stare downu plácal po čele.

    Clash of the Stars

    Kotlár, který vždy působí velmi sebevědomě, tentokrát ale na provokace od svého soupeře vůbec nereagoval. Skoro to až vypadalo, jakoby se mohutného Datla bál. „Viděl jsem v jeho očích strach,“ řekl redaktorovi Expresu Datel, kterého du Duplexu doprovodila jeho těhotná partnerka Bára.

    Datel se svou partnerkou Bárou.

    Hlavní zápas říjnového turnaje obstará Filip Grznár a tiktoker Luktuma. Vítěz se stane šampionem v polotěžké váze. Grznár se do klece vrací po porážce s profesionálním bijcem Filipem Roubíčkem.

    Redaktorovi Expresu se plzeňský svalovec po tiskovce svěřil, že s Luktumou původně nechtěl zápasit, protože ho považuje za kamaráda. „Clash nás k tomu trochu dotlačil,“ smál se Grznár, který do Duplexu dorazil s pěkným monoklem.

    Filip Grznár

    Po tiskovce Clash of the Stars došlo na terase v Duplexu k bitce. Hlavní roli hrál kontroverzní influencer. Podrobnosti konfliktu již brzy na Expres.cz.

    Fotogalerie

    Ohodnoťte článek
    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 12:40 středa 10. ledna 2024. Anketa je uzavřena.

    • Trapas
      25
    • Haha
      13
    • Tvl
      9
    • Super
      6
    • Sladký
      4
    • Cože
      3