Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Přímý souboj Oktagonu a Clash of the Stars: Novotného hvězdy v čele s Vémolou podpořily bizár!

    V sobotu se uskutečnily hned dva MMA galavečery českých organizací. Zatímco kompletně vyprodaná holešovická hala sledovala historicky sedmý turnaj Clash of the Stars, v anglickém Newcastlu probíhal v mnohem komornější atmosféře Oktagon 52, kde předvedl parádní výkon například český bijec Matěj Peňáz. Co se týče mediálních výstupů, zájmu o lístky a pravděpodobně i prodeje PPV je jasným vítězem tohoto mini souboje Clash of the Stars. Zajímavé je, že bizarní bitky influencerů a celebrit zajímaly více i některé hvězdy Oktagonu! Na galavečeru nechyběl například bývalý šampion David Kozma či populární Karlos Vémola. Není tajemstvím, že Terminátor s promotéry Clashe už pomalu řeší případný přestup, který by se mohl uskutečnit po jeho červnové odvetě s Attilou Véghem.

    Poprvé v krátké historii Clash of the Stars se stalo, že se galavečer organizace křížil s turnajem konkurenčního Oktagonu. Dlouho dopředu bylo ale zřejmé, že u široké veřejnosti zvítězí Clash.

    Velkým tahákem sedmého galavečera Clash of the Stars byl zejména boxerský duel mezi Alešem Bejrem a Jaromírem Soukupem, který nakonec skončil fiaskem.

    Oktagon, který v sobotu pořádal další turnaj v Anglii, tentokrát v Newcastlu, cílil zejména na tamní fanoušky a proto se v kleci objevilo hodně bijců z Británie, ke kterým Češi zatím nemají takový vztah.

    Oktagonu proto dali přednost pouze zarytí fanoušci bojových sportů, kteří bizarní bitky v kleci odsuzují.

    „Necítím vůbec žádnou zášť. A jestli se bojíme? Určitě nám to něco vezme, asi i jim, je to trochu škoda pro oba,“ řekl pro web iSport.cz šéf Oktagonu Ondřej Novotný.

    Skvělý výkon na turnaji Oktagon 52 předvedl Matěj Peňáz, který ukončil vyhlášeného tvrďáka Bonnera a přiblížil se tak k titulové šanci. Mnohem více se ale na českém internetu řešil výše zmiňovaný zápas mezi Bejrem a Soukupem, který skončil kvůli diskvalifikaci Psychopata. Ten absolutně ignoroval pravidla boxu a mlátil do mediálního magnáta hlavou.

    „Ono už je po zápase, jo? Mně nezajímá žádnej Barrandov, mám úplně u pr*ele nějakýho Barrandova. To byly ranky jak od holky, vůbec jsem to necítil!“ křičel pak v pozápasovém rozhovoru na redaktora Expresu Bejr, který se před turnajem postaral snad o nejšílenější promo na tuzemské scéně.

    I díky tomu, co Bejr na tiskovkách a dalších akcích předváděl za šílenosti, všichni řešili jen turnaj Clash of the Stars. Šéfa Oktagonu Ondřeje Novotného jistě nepotěšilo, že galavečer plný bizáru nakonec nalákal do holešovické arény i jeho přední hvězdy Karlose Vémolu a Davida Kozmu.

    Zatímco bývalý šampion Kozma chodí na Clash pravidelně od prvních turnajů a není tajemstvím, že je dobrým kamarádem hlavního promotéra Tomáše Linh Le Syho, Vémola se na Clashi začal objevovat teprve nedávno.

    Expres pak informoval, že není vyloučeno, že se Vémola po skončení profi kariéry v Clashi jednou objeví coby zápasník. Kromě Vémoly chodí na galavečery už také jeho věrný kamarád Ivo Rittig a manažer Aleš Rataj.

    „S Karlosem jsme v dlouhodobém kontaktu. Jsme ve fázi, kdy máme naplněný první autobus Kotlárovců a momentálně hledáme lidi do druhého,“ sdělil nám loni Tomáš Linh Le Sy, podle kterého ale jednání nejsou v pokročilé fázi.

    Když se Vémoly novináři na Clash of the Stars 7 ptali na případný přesun do Clashe, Terminátor opět vtipkoval. „Chci milion za každého z rodu Kotárů. Sky is the limit,“ zopakoval své oblíbené heslo Karlos.

    Na otázku, proč dal v sobotu přednost Clash of the Stars, Vémola řekl, že Newcastle je daleko. Na turnaje mimo Prahu přitom ještě nedávno pravidelně jezdil a nechal se také slyšet, že k Anglii, kde roky žil, má silné citové pouto a rád by zde ještě jednou zápasil.

    Fotogalerie